IKEA 2015

Máte radi Ikeu? Ja veľmi! Myslím, že to obzeranie krásne zariadených izbičiek, vyberanie nábytku a predovšetkým doplnkov ma nikdy neprestane baviť. Všetky tie pekné taniere, obliečky, vázičky, poháre, vankúše, misky, sviečky, látky, slamky, obrúsky… A ešte tam majú aj také dobré jedlo! Viete čo s Ním párkrát za rok robíme? Zoberieme sa a ideme tam na výlet! Naozaj. Prejdeme si všetky tie pekné bytíky, vyskúšame postele, sedačky, kreslá,  ktoré sa nám páčia a ja snívam o tom čo nám kúpim keď budem veľká a ako si raz zariadime byt. Nakúpime trilión zbytočností super vecí a ideme sa najesť. Ja si dám lososa a On grilovaný hermelín. A potom obaja mandľovú tortu. Mňam! Tentokrát to však bolo celé trošku inak, no o to lepšie! Dokážete si predstaviť moju radosť, keď som dostala pozvánku na predstavenie nového Ikea katalógu na rok 2015? Hneď som vedela, že toto ikeovanie bude ešte o niečo viac super! Prišli sme tam hneď ráno a popri prezentácii nového katalógu sme raňajkovali škoricový koláčik s kávou. Vedeli ste, že tento rok sa v Ikea najviac zamerali na spálne a kúpeľne? A že urobili celosvetový prieskum o tom ako ľudia trávia svoje ráno? Bolo naozaj zaujímavé dozvedieť sa, že na Slovensku ľudia v priemere vstávajú už pred šiestou (fíha!) a porovnať si to s inými metropolami. Ak vás zaujíma ako spia a kedy vstávajú v Paríži, Berlíne, Londýne, Moskve, Štokholme či Bombaji a čo všetko zvyknú robiť ráno či večer, určite si pozrite celkové výsledky prieskumu, ktoré sú naozaj pekne spracované! Po tejto prezentácii sme sa vybrali priamo s bytovými dizajnérmi do útrob obchodného domu, kde nám predstavili všetky novinky na nadchádzajúcu sezónu. Túto poučnú prechádzku sme ukončili v reštaurácii plnej švédskych dobrôt, kde sme si dali krevetové chlebíky, údeného lososa a skvelé raky. Už pri druhom som získala prax v ich lúpaní! Na záver mandľová torta (tá musí byť vždy!) a ako sa tak pozerám na fotky, mám hlad aj teraz. Ikea vie ako na mňa.
 sakoSheinside / top-H&M / kabelkaFRS / džínsy, topánky-second-hand / všetko ostatné-Ikea

A outfit? Ten som zvolila úplne jednoduchý. Džínsy, sako, niečo pruhované a výrazne oranžové balerínky.
P.s: Všimli ste si ako som ladila s pruhovanými perinami a aj s tým čierno-bielo-oranžovým prestieraním?
P.p.s: Uhádli by ste ktorá scéna z 500 days of summer je moja obľúbená? Nečakane táto, to je snáď jasné!
A čo vy? Tiež sa radi ikeujete? Ako sa vám páči tento príspevok? A čo hovoríte na outfit? Som zvedavá!

15 thoughts on “IKEA 2015

  1. IKEA, to je můj ráj :D byla bych schopná strávit tam klidně týden a možná ještě déle. Máš úžasný outfit a to sladění je perfektní!

    Prosím, můžu se zeptat, jaký máš foťák? Poohlížím se po novém, tak sbírám tipy :)

    Like

  2. Tak tentokrát ti závidím až tak, že sa to nedá opísať! Ikeu zbožňujem a strašne ma štve, že je iba v BA. Je to na opačnom konci krajiny a teda je pre mňa tento výlet asi nepredstaviteľný. Našťastie zvyknem chodiť do PK k známym, takže sem-tam si Ikeu doprajem.. Počula som, že by mali postaviť Ikeu aj v KE, ale zatiaľ sa nič nedeje, takže ostávam naďalej sklamaná.. :-(

    Like

  3. Neznášam Ikeu! Ale to len preto, že je len v BA :( Vždy, keď pozerám aké úlovky si ľudia z tade nosia puká mi srdiečko. Pekné veci, smiešne ceny a je to tak ďaleko :( Ale tento rok sa aj mne podarilo ukoristiť tam knižnicu, takže som spokojná, aj keď ešte by sa našlo veeeeeľa drobnosti, ktoré by som si rada odniesla domov. Nejaký pekný rámik na fotku (aj som si jeden obzerala, aj som ho tam nechala:/), nejaké pekné zrkadlo… Ikea je podľa mňa super obchod. Ak by som mala veľa, veľa koruniek samozrejme by som chcela veci radšej z pravého dreva a podobne, ale pre študentov atď je Ikea ako stvorená, lebo sú tam naozaj pekné a lacné veci.
    Zase pekné fotky ako vždy. A veci z prvej fotky si si mohla kľudne zbaliť a zobrať domov, lebo krásne s tebou ladia :)
    Stojany na župany sa mi páčia, aj pohostenie vyzerá úžasne.

    Like

  4. Jsou dny kdy Ikeu nesnáším a pak do ní jedu několikrát do měsíce. Upřímně, doma máme z ikea téměř vše (když ono je to tak levné ;))) Moc se mi líbí jak jsi sladila pruhované tričko a kabelku, takové kombinace mám moc ráda :)

    Like

  5. Ty balerínky jsou k tomuto outfitu božské a hned na první fotce jsem si všimla, jak ladíš :) To jídlo, ach bože, hned bych to vyjedla všechno! A Ikeu mám hrozně ráda, zrovna včera jsem si tam zajela a odnesla si (samozřejmě) pár věciček :)

    Like

  6. Jak já miluju Ikeu..! Půlku bytu mám zařízenou podle ní.. ale přece jenom podle její levnější varianty,..no jo, studenti.
    Ale když jsem viděla ty fotky , těch ozdobených talířů..tak jsem si řikala,že tohle chci taky, sem chci zvát návštěvy.. :D a tohle budu mít, až dostuduju! :D

    Like

  7. ukaž mi někoho, kdo Ikeu nemá rád! :D pro nás je také vždycky výlet :) miluju ty jejich instalace, tolik inspirace! už se moc těším na katalog 2015, zatím jsem ho jen tak letmo proletěla na internetu.

    skvěle sladěný outfit, kočko! :))

    Like

Napíš komentár