#parndorftrip

Keď mi Lenka pred pár týždňami napísala či by som nemala záujem ísť na blogerský výlet do Parndorfu, bola som celá bez seba. Jasné, že chcem ísť na výlet! Že má byť blogerský? Tak to ešte väčšie áno! A do Designer outletu Parndorf, kde som ešte nikdy predtým nebola? Vtedy som už rozmýšľala čo si oblečiem :) Deň Dé (respektíve Pé ako Parndorf) bol jedným z tých, kedy som sa nevedela nabažiť nových šiat a kabelky, takže rozhodnutie čo na seba bolo to ráno celkom jednoduché. O deviatej sme sa potom všetci stretli, nasadli do mikrobusu a dobrodružstvo mohlo začať! V Parndorfe nás už vítali čerstvé raňajky a veľmi milý tím z outletu, ktorý nám vysvetlil čo nás čaká. Našou úlohou bolo zbaliť si kufor na 3 dni na dovolenku do Barcelony a vytvoriť z kúskov, ktoré si vyberieme 3 outfity na rôzne príležitosti. Dostali sme mapku centra, zorientovali sa, naplánovali trasu a mohli vyraziť do obchodov. Mojou nákupnou parťáčkou bola skvelá Bettina, ktorej rady a pomoc s nosením tašiek bola naozaj na nezaplatenie. Poviem vám, že vybrať, vyskúšať, nakúpiť, skombinovať a zbaliť si všetko za 2 hodiny je celkom fuška, po ktorej vám výborný obed padne viac než vhod. Po poobednej kávičke a znovunadobudnutí síl sme sa vydali zosumarizovať všetky úlovky (čo sme to vlastne vybrali?), naaranžovať ich do kufra a nakoniec nastajlovať finálne outfity, o ktorých vám viac prezradím nižšie.
A čo som si to nakoniec vybrala?

Outfit č.1: na prechádzku mestom, obdivovanie pamiatok&nakupovanie

Tieto ľahké farebné šaty, ktoré boli láskou na prvý pohľad som skombinovala s jednoduchými sandálkami, farebnou peňaženkou a slnečným okuliarmi. Taký pohodlný letný outfit na celodenné chodenie po meste, čo myslíte?

šaty-Mexx / sandálky-Spada / okuliare-Fossil / peňaženka-Hallhubner / kufor-Samsonite

Outfit č.2: Na večer (rande, večeru či návštevu nejakého kultúrneho podujatia)
Ďalšie šaty, ktoré ma tentokrát zaujali svojou cik-cakovou potlačou a kombináciou krémovej a čiernej farby. Pridala som k nim tenký opasok, béžovú koženú bundičku na chladnejší večer a malú kabelku v rovnakej farbe.
šaty, kabelka-Hallhuber / kožená bunda-Trussardi Jeans / topánky-Karl Lagerfeld

Outfit č.3: Na pláž
Na plavky som si obliekla biele vyšívané Levis šortky, ktoré som doplnila ľahkou blúzkou a šatkou, ktorá má na pláži slúžiť ako pareo na plavky. K tomu všetkému vlasy v drdole, farebné okuliare, sandálky a hurá na pláž.
šortky-Levi´s / blúzka-Hallhubner / šatka, plavky-Desigual / sandále-Spada / okuliare-Fossil
Čo hovoríte na obsah môjho kufra? Ktorý outfit sa vám najviac páči?
 Čo by ste si na 3 dni do Barcelony zbalili vy? A už ste niekedy boli v Designer outlete Parndorf?

Som zvedavá na vaše názory! Majte pekný deň ;)

P.S: Kto si všimol rozuzlenie tejto hádanky?

21 thoughts on “#parndorftrip

  1. ó, to musel byť úplne cool výlet :) mne sa najviac páči outfit č. 2, pretože farebné šaty sa ti veľmi hodia a aj keď zvyčajne nemám rada oranžovú farbu, pri tej kabelke by som si dala povedať!

    Like

  2. Ja som v Parndorfe varena-pecena (:D), chodim tam niekolkokrat rocne a vlastne este nikdy sa mi nestalo, ze by som domov odisla s prazdnymi rukami. :) A najviac sa mi paci outfit c.1, tie saty su superacke a celkovo ti to naozaj pristane. :)

    Like

  3. Včera jsem na tvůj blog narazila a musím říct, že jsem už dlouho nebyla nějakým blogem tak nadšená! Máš moc krásné fotky, ty vypadáš velmi mile a s přítelem vám to moc sluší! A vždy když narazím na tvé food články tak doopravdy jím i očima – nádhera! :))

    Like

  4. vidim ale, ze v kufri mas toho viac..to si si mohla nakupit viac, ci len tie 3 outfity? a to vsetko si si potom mohla nechat, lebo ako ano…booze, bola by som v extaze:D:D:D..a mali ste aj nejaky financny limit?

    Like

  5. zvládla si to eňo-ňuno:), v Parndorfe som prvýkrát bola pred rokom:) a vôbec sa nedivím z tej nadšenia zo šiat, čo si mala na sebe, vyzeráš v nich perfektne!:)

    Like

Napíš komentár