na výlete…

Nemôžem uveriť tomu, že tieto fotky vznikli už skoro pred dvoma mesiacmi. To sme sa celkom spontánne v jeden sviatočný májový štvrtok vybrali na môj prvý dlhší cyklovýlet do Hainburgu. A zvládla som to aj keď sme celú cestu tam išli proti vetru, čo ma maximálne rozčuľovalo, no snažila som sa príliš nefrflať! Po príchode do centra Hainburgu, sme si zaparkovali bicykle, nakúpili dobroty a vybrali sme sa na horský výstup hrad. A že ten výstup stál za to! Ak ste tam ešte neboli, tak určite choďte. My sme sa tam zdržali celkom dlho, piknikovali a objavovali rôzne romantické zákutia či pekné výhľady. Už teraz viem, že to nebola naša posledná návšteva…
 sveter(H&M),tričko(Monki),džínsy-second-hand / šatka-H&M / balerínky-Gate / kabelka-NY / okuliare,mašľa-Lindex

 P.S: Všimli ste si ako som sa zladila do ružova s cruiseríkom? A že som to zmákla aj v leopardích balerínkach a s mašľou vo vlasoch? 

Čo hovoríte na tento výletnícky outfit? V čom chodíte objavovať hrady či zámky vy?

22 thoughts on “na výlete…

  1. To sa da ist na cykoturu v balerinkach a dzinsoch? :) To by som ja nedala… na viac ako 20km potrebujem pevne boty a moje funkcne pradlo :) Ale dobreee :)

    Like

  2. Ja na výlety len športovo a pohodlne, hlavne keď to má byť fyzicky náročnejšie. Neviem si predstaviť potiť sa do tak krásneho oblečenia :D A to sa rada obliekam elegantne. Ale to si ty, a k takým pekným bicyklom to aj pasuje, na fotkách to dobre vyzerá :)

    Like

  3. Krasne fotky, ja mam Hainburg strasne rada, chodim tam celkom casto, ked tam pojdete najblizsie, urcite skuste miestnu zmrzku a restauracie s terasami su tiez super. :)

    Like

  4. Ja sa bicyklujem jedine veľmi športovo oblečená, netuším ako by som to zvládla len takto :) V každom prípade ti to veľmi sekne! A stále sa snažím prísť na to, ako si dokážeš v sekáčoch uloviť takéto krásne oblečenie. Mám taký mini tajný sníček ísť niekedy nakupovať s tebou :)

    Bebaty

    Like

Napíš komentár