polka dots…

Na moment, kedy si oblečiem túto bodkovanú sukňu som sa tešila odkedy mi prišla, takže akonáhle som zistila, že Lucette organizuje piknik, vedela som, že pôjdem v nej. Napiekla som mrkvové kapkejky, zlanárila ma chérie zlatíčko Kristínu, obliekla túto obriu sukňu, naplnila košík dobrotami, nasadla na bájsikel a išlo sa. V Sade Janka Kráľa sme si prisadli k piknikujúcej (makrónkovej kráľovnej) Lucke s priateľom, hromade pestrofarebných makróniek a tiež k Bratilicious a ochutnávanie mohlo začať. Môžem povedať, že mojimi favoritmi sú určite maracuja a ríbezľa, ale aj malina, ruža či novinka s Bentiannou boli úžasné. Bolo to naozaj príjemné popoludnie a veľmi sa teším, že som všetkých spoznala. A čo, že mám na všetkých fotkách rozfúkané vlasy! Dozmarkónkovania!
 sukňaSheinside / bunda-VJ-style / blúzka-second-hand / balerínky-H&M

Ako sa vám páči tento outfit? Čo hovoríte na bodkovanú sukňu? Máte radi makrónky? 
A prišli by ste na podobný piknik keby som ho zorganizovala ja? 

18 thoughts on “polka dots…

  1. Je to opět dokonalé a já bych se chtěla zeptat na jednu věc trochu mimo, a to kde se dá sehnat tak boží proutěný koš na kolo? Už dlouho takový sháním :-) Děkuji za případnou odpověď ;-)

    Like

  2. Makronky jsem obdivovala už na insta, och bože, kéž by se mi někdy taky tak povedly.. Když jsem je pekla prvně, tam mi vůbec nenaskočily, v týdnu chystám pokus č.2 :D A ta sukně je boží!

    Like

  3. Rebeka, je to uplne MEGA!!! a ta sukna, ja z nej nemozem, je perfektna!!! AJ ja chcem takuu!! tie makronky by som si hned dal, vyzeaju bajecne, si SUPER :3 :3 3

    Like

  4. Ooo také koláčkové popoludnie vôbec nie je zlé, závidím !! A na piknik čo by si organizovala by som hneď docválala, keby som nebola ďaleko. Ale hlavná vec, čo mi leží na srdci – táto sukňa je BOŽSKÁ!!! Zamilovala som sa do nej práve, úžasnááá

    Like

Napíš komentár