krteček…

Dnes vám ukážem outfit s džínsami, v ktorých sa cítim ako Krteček a veľmi ma to baví. Pravdupovediac som po podobných montérkach nikdy veľmi netúžila, no akonáhle som v nich zbadala Blair a potom aj Babô, začali sa mi páčiť, a tak som sa rozhodla im dať šancu. Keď prišli, všetci na mňa doma divne pozerali, že čo sa to so mnou deje. Najskôr roztrhané džínsy, teraz tieto montérky (tiež trochu roztrhané). A práve tie čudné pohľady ma na tom všetkom bavia úplne najviac. Viem, že v nich vyzerám na 5 rokov ich budem nosiť hlavne v kombinácii s jednoduchými tričkami (napríklad nejako takto), takže tento outfit berte trošku s rezervou. Vôbec som ho nemala v pláne publikovať, vznikol v eufórii prišli-balíčky-musím-si-vyskúšať-všetky-nové-veci a v tom ma On vytiahol von. Nechcelo sa mi prezliekať, tak som zostala v tomto, nasadla na bájsikel a na koľajniciach som už mala v košíku psa. Ernesta. No a potom vznikli tieto fotky, ktoré sa mi naozaj páčia. Tak prečo ich neukázať svetu?
džínsy na trakySheinside / topVJ-style / balerínky-NewLook / okuliare-Lindex

Čo vy a podobné montérky? Máte/nosíte/chcete/hejtujete?
Majte pekný piatok aj víkend!
P.S: Pomaly odpočítavam posledné hodiny giveaway! Už súťažíte? 

23 thoughts on “krteček…

  1. Milujem tvoje outfity, len škoda, že väčšina z nich je doplnená balerínkami, ale to si proste ty. Ja ťa zbožňujem aj tak! Aj tvoje montérky. :)

    Like

  2. paradne fotky, krasne monterky!!! a uzasny PES, len skoda ze hryze… vŕŕ… ten fotograf musel byt tiez vymakany :)

    Like

  3. Normálně nekomentuju nic a nikomu, ale tohle jsem okomentovat prostě musela :) Příjemně jsi mě překvapila a prosím nic na tom outfitu neměň! Je to nádherný, jednoduchý a krásně k sobě všechno ladí!

    Like

  4. no ja asi nikdy nepochopím prečo všetky dievčatá a ženy obľubujú tieto “reťazové tričká” veď to ani pekné nie je ….

    Like

Napíš komentár