something new…

šaty s límčekom, kvetované-second-hand / bodkovaná sukňa / čierna kabelka / vyšívané šaty / čierno-béžové šaty
Prišla som domov, pootvárala čakajúcu kopu balíčkov a mala ďalšie malé Vianoce. No a potom som skončila s chorobou v posteli, tak som sa aspoň celý víkend popri pití zázvorového čaju a smrkaní motivovala ako všetky tie nové veci vyvenčím akonáhle budem fit. A dnes (keďže mi je už klop-klop oveľa lepšie) som sa rozhodla vám ich ukázať. Určite ste si všimli, že červenú naozaj môžem (nielen na vlčích makoch), a preto som si objednala dvojo šiat v tejto farbe. Jedny ľahké, vzdušné, plážové s odhaleným chrbtom, po ktorých som pokukovala už dlhšie (a na dovolenku budú ako stvorené), druhé elegantnejšie, so spodničkou, vyšívané kamienkami. Teraz už iba čakám na príležitosť kam si ich oblečiem (a tiež by ma zaujímalo kde vyvenčím tie ďalšie vyšívané). Posledným červeným kúskom je táto maličká kabelka so strapčekmi. Je kožená, zmestí sa do nej akurát mobil, kľúče, peňaženka a nič viac a mne to tak náramne vyhovuje. Ďalšou novou kabelkou je (tiež kožená) čierna alá-chanel-le-boy, väčšia sestra mojej námorníckej, ktorú ste už mohli vidieť aj tu, tu či tuto a už teraz tuším, že táto bude minimálne rovnako obľúbená. Potom som si objednala aj veľkú bodkovanú sukňu, ktorá supersky odstáva drží tvar, a to najlepšie na koniec- tramtadadáá džínsy na traky alias montérky! Sprevádza ich podobný príbeh ako tieto roztrhané, no mňa bavia. A veľmi! Dnešná instagramová-rýchlo-fotka ako dôkaz. 
Suma sumárum 6 šiat,2 kabelky,2 topy, jedna sukňa a montérky. Uf. A čo pekné ste si v poslednom čase kúpili vy?
Inak ja ešte momentálne pokukujem po letných topánkach. Chcelo by to nejaké minimalistické sandálky, keďže moje obľúbené neprežili minulé leto a tiež určite potrebujem aj nové žabky. Už asi piaty rok váham nad Havaianas, no stále si nie som úplne istá či sa za tie peniaze oplatia. Nemáte ich niekto? Ak áno tak prezraďte či je naozaj cítiť ten rozdiel medzi obyčajnými gumenými žabkami a Havaianas. Prežijú viac než jednu sezónu? Som zvedavá!
Ktorá vec z mojich noviniek sa vám najviac páči?
P.S: A nezabudnite sa zapojiť do letnej giveaway!

23 thoughts on “something new…

  1. no prosím pekne to je teda nával! :) veľmi sa mi páči tvoj cit pre módu. Ja teraz v teplákoch a so šatkou na hlave maľujem staré tričká, chystám sa do sekáča na rifle- ktoré si odstrihnem na šortky a šijem si bavlnené a rôznofarebné sukne. To je zas môj štýl :) Ale strašne by som chcela niekedy byť ako ty :)

    bebaty.blogspot.sk

    Like

  2. Havaianas jsem nnezkoušela, já mám sandály Ipanema, jsou hrozně pohodlené, chodím v nich celé léto (letos je to jejich třetí) a jsou bez vady (jen ošoupané obrázky vevnitř a ty stejně nejdou při nošení vidět ;)))

    Like

  3. Těším se na puntíkatou sukni a ty elegantnější červené šaty :) Montérky už jsem viděla dnes na insta, budeš v nich mega roztomiloučká :)

    Like

  4. já ti nevím Karle, peniaze vrážam do zmysluplnejších vecí ako je oblečenie, a keď už tak, nedávam za ne také pálky ako ty ;)

    Like

  5. to máš pravdu Karle! lenže ono 90% týchto vecí som dostala v rámci spolupráce, takže peniaze vrážam do tých zmysluplnejších, neboj ;)

    Like

  6. tak to by si aj mohla uviesť, ktoré si dostala a ktoré nie, hm? potom by nedochádzalo k takýmto nedorozumeniam, Karle ;)

    Like

  7. áno čiernu:) už som sa pridala k nim na FB a súťažim:D
    ináč ešte som chcela reagovať na havaianas- ja som dostala jedny od ocina na vianoce, mám ich už 2roky a sú skvelé! neotlačili ma ani raz, prežili celé americké leto- a to som v nich precestovala, prechodila fakt veľa a ešte stále držia. Podľa mňa určite dobrá investícia!

    Like

Napíš komentár