Oasap june giveaway!

Sľúbila som giveaway a keďže sa sľuby majú plniť, už je to tu! Tentokrát sa bude súťažiť o 2 x 25 dolárov na útratu u Oasap-ovcov a môžem vám povedať, že si tam určite niečo vyberiete. Hlavnou témou tejto giveaway by mali byť šaty, a preto som do koláže poskladala pár najhorúcejších adeptov, po ktorých momentálne poškuľujem a rozmýšľam bez ktorého z nich toto leto určite neprežijem. Tak ktoré? Tie geometricko-tropické, alebo žlto-modré indiánske? Budem rada ak mi poradíte, prípadne ak mi prezradíte čo by ste si tam vybrali za tých 25 doláčov vy!
A čo všetko pre to vlastne musíte urobiť?
Je to jednoduché!
1. Stačí iba sledovať môj blog (v pravom stĺpci cez google friend connect), lajkovať ho na fejsbúku a prípadne stalkovať aj na instagrame (čo už dúfam všetci dááávno spĺňate, či?)
2. A do komentára mi napísať e-mail, ktorým ste zaregistrovaní na Oasap-e (a ak ešte nie ste, tak to rýchlo napravte! trvá to iba pár sekúnd.)

Ak si chcete zvýšiť šance, tak zdieľajte tento príspevok na svojom facebooku či blogu a potom vám nezostáva už nič iné ako si držať palce a dúfať, že 21.6 sa šťastie usmeje práve na vás a budete jedným z  dvoch výhercov!

Veľa šťastia!

71 thoughts on “Oasap june giveaway!

  1. Tie indiánske sa mi veľmi páčia. Teraz ich mala Tamara Heribanová oblečené v jednom outfite v kombinácií s nohavicami. Verím, že ty by si taký outfit s indiánskymi šatami zvládla lepšie :)

    babika955@azet.sk

    Like

Napíš komentár