red poppies…

Konečne pridávam tieto fotky (fotené tak pred 2 týždňami, čiže preto tie dlhé nohavice), ktoré vlastne vznikli úplnou náhodou. Vybrali sme sa na cyklovýlet na Devín a potom ešte do Kitssee, no a práve pri ceste odtiaľ sme narazili na to najkrajšie pole plné rozkvitnutých vlčích makov! Tam som sa jednoducho musela odfotiť aj po tých 50 kilometroch strávených na bicykli . A myslím, že tá pruhovaná blúzka sa do záplavy červených kvetov celkom hodila, čo poviete? Tiež vás tak fascinujú vlčie maky? Tá ich žiarivá farba, krehkosť, krása? 
Bájdvej sľubujem, že sa to tu už konečne rozbehne! Posledný týždeň som bola v plnom pracovnom aj pečiacom nasadení (príprava tohto mi dala zabrať, ale stálo to za to!) a nakoniec si to schytalo aj moje zdravie, takže akonáhle budem fit (už to je na dobrej ceste, nebojte), pripravte sa na záplavu nových fotiek, konečne letných outfitov a bude aj tramtadadááá giveaway! Stay tuned!
 blúzka-Romwe / jeggins-Uniqlo / okuliare-Lindex

 Čo vy a vlčie maky? A ako sa vám páči tento outfit?
Majte pekný víkend!

18 thoughts on “red poppies…

  1. pekne, pekne, krasne foto, ale na tej bluze mi vadia tie pruzky horizontalne na vreckach ci co to je… vyzera to ako zvädnute prsia…

    Like

  2. To si isla na cyklovylet v tejto (napohladhadamze) polyesterovej bluzke zapnutej ku krku? o oou.
    Inak skvele fotky, pekna zmena lokacie :-)
    Zuzana

    Like

  3. tiez som sa pozastavila nad tym, ze chodis na cyklovylety takto oblecena :D
    ale inac krasna bluzka, mam podobnu. len sa mi uz dako zunovala, rozmyslam, ze ju posuniem dalej.

    Like

  4. Konecne fotka s makovicami na ktoru som sa tak strasne tesil… na jednej z tych fotiek vyzeras ako tehotna, ale to bude asi tymi prúžkami, alebo?

    Like

Napíš komentár