ako sme fúdfestivalovali a ako som varila so Zdeňkom Pohlreichom…

 Na víkend v znamení Food festivalu som sa tešila už týždne dopredu! Po minuloročnej premiére som bola zvedavá aké dobroty ochutnám tentokrát, a preto sme sa nedočkavo vybrali na hrad už v piatok. A myslím, že sme urobili dobre, pretože okrem toho, že tam bolo pomerne málo ľudí (v porovnaní s nedeľnou tlačenicou) a nemuseli sme nikde dlho čakať, sme si aj bez problémov našli miesto na sedenie a mohli ochutnávať. Náš výber padol na 2 jedlá z mexickej kuchyne. Obe s tortillou a obe výborné! V tom prvom bolo mäso s omáčkou z čokolády a arašidového masla, čo chutilo zaujímavo (a možno trošku ako snickerska) a v tom druhom pálivá zmes zeleniny s kuracím mäsom. Mňamka. Potom sme si dali malý sushi set a ako dezert tú najlepšiu piňakoládu priamo z ananásu od Zeleninárov. Spokojní a najedení sme sa pobrali domov s tým, že v nedeľu sa ešte vrátime. Ja som totiž chcela vidieť najmä Zdeňka Pohlreicha a jeho cooking show. Pár minút pred jej začiatkom sme si našli miesto v hľadisku a čakali kým to vypukne. A potom TO prišlo! Hneď ako sa opýtal či mu niekto náhodou nechce pomôcť mi vyleteli obe ruky hore a ja som si v duchu hovorila ´prosím, prosím, ja chcem, prosíííím!!´. No a keď na mňa ukázal, tak som sa iba neveriacky rozbehla k pódiu. Vyfasovala som zásteru, zoznámili sme sa a mohli sme začať! Uvarili sme spolu (ou jé! to znie tak profesionálne) prosím pekne 4-chodové menu a ja môžem povedať, že bol to ten najlepší a najchutnejší fúdfestivalový zážitok! O tom šaláte s tuniakom a prepeličím vajíčkom či teľacej kotlete s hubovým ragú sa mi bude ešte dlho snívať… A ozaj! Povedal mi, že som šikovná žabka :)
 šaty-NY / sandálkySvettopánok.sk / okuliare, opasok-Lindex

Ešte stále tomu nemôžem uveriť, také to bolo skvelé!
A čo vy? Boli ste na food festivale? Čo dobré ste ochutnali?
P.S: Aby som nezabudla na outfit, tak vám chcem predstaviť nové krajkové šaty s výstrihom na chrbte a sandálky so zlatým opätkom. Čo poviete? Páčia sa vám?

P.P.S: Niektoré fotky (hlavne tie z pódia) sú odtiaľto.

19 thoughts on “ako sme fúdfestivalovali a ako som varila so Zdeňkom Pohlreichom…

  1. si velmi zlata a vidiet, ze sa aj ini kuchari potesili, ze tam maju take ziena :)) jedna otazka, dala si si nejaku podprsenku? ak ano, tak aku? lebo saty krasne, ale mne by podprdka velmi chybala a nevidim ziadne ramienko ani nic

    Like

  2. áno bola som, tiež som mala tú super pina coladu v ananáse a škoda že som nebola v nedeľu aby som ťa videla ;) závidim, ale asi by som sa hanbila :D

    lostladyvintage.blogspot.sk

    Like

  3. Šaty sú veľmi pekné a ten ananás sa ti k ním tiež veľmi hodí.
    Varenie so Zdenkom musela byť zábava a určite super zážitok. Dúfam, že vedel s kým varí. A inak takéto niečo – varenie na pódiu ti očividne sekne :)

    Like

  4. no wow! vařit se Zdeňkem, já bych se ho hrozně bála :D ale určitě skvělá zkušenost, dobře, žes do toho šla, žabko! ;)
    mám stejné šatičky, moc Ti to sluší :)

    Like

  5. Pingback: bye bye 2014! | fresshion

Napíš komentár