new in!

Pamätáte si aký bol posledný príspevok s novinkami v mojom šatníku farebný (teda presnejšie modro-žltý)? Tak tentokrát to nebude až také pestré, no to nič nemení na tom, že som s tohto mesačnými prírastkami viac než spokojná. Okrem basic kúskov, akými je konečne nová čierna kožen(kov)á bunda (RIP moja obľúbená) či perfektné biele sako, ktoré som zháňala už nejaký ten piatok, mi do šatníka pribudla aj prvá sukňa v midi dĺžke. Po podobnej som pokukovala odkedy som uvidela tento outfit (a aj ten bonjour svetrík by sa mi páčil), takže akonáhle som objavila túto rozkošnú vtáčikovú potlač, zamilovala som sa a vedela som, že musí byť moja. Ale aj v červenom by som ju stále brala. Tak som teda zvedavá ako sa mi ju podarí skombinovať a budem dúfať, že mi pristane aspoň z časti tak ako Blair. Ďalšími novými kúskami sú červené tylové šaty, pudrová košeľa z veľmi príjemného materiálu, kvetované šaty, ktoré ste už mohli vidieť v tomto outfite, ako aj veľká šedá kabelka. A nakoniec nálož výrazných náhrdelníkov. To aby som nenosila stále dookola tie veľké perly ;) Čo poviete?
Ako sa vám páči môj výber? Ktorý kúsok by ste brali aj do svojho šatníka? A čo pekné ste si naposledy kúpili?

26 thoughts on “new in!

  1. za mě určitě midi sukně, bílé sáčko a náhrdelníky! :) když vidím sako z sheinside, platila jsi za něj nějaké clo? mě zrovna jde zásilka a zase (i v případě romwe), mi ji zabavili na celnici – i když je napsané, že přichází z Nizozemska (podle nich jde asi z Asie) a přesahuje 23 dolarů…jaké máš zkušenosti ty?

    http://freckledstyle.blogspot.cz

    Like

  2. Mne hneď na prvý šup vrazila do očí vtáčiková sukňa. Už sa teším, čo vymyslíš, tak trochu si to predstavujem už za teba :D. Nemôžem si pomôcť, veľmi ma očaarila.

    Like

  3. Nádherné vecičky! Môžem sa spýtať či zo sammydress platíš clo a treba po zásielky chodiť na colnicu alebo prídu rovno na poštu? Ďakujem ;) :*

    Like

  4. ja som zatial (klop-klop) ziadne taketo skusenosti s colnicami nemala, ale viem, ze par kamaratkam sa to uz tiez stalo. vobec netusim od coho to zavisi. :/ 23 dolarov je celkom dost, tak drzim palce nech to bez problemov vyriesis. myslim, ze ked sa dohodnes aby ti na balik napisali, ze to je gift, tak by to malo byt v pohode, ale nie som si ista.

    Like

  5. ja som ho kedysi okukavala uz v zare tusim…som nevedela, ze aj v tally maju..a ty tam robis? to su mi novinky (aj ked som si vsimla, ze s beccou mate odtial coraz viac veci), tak drzim palce ;)

    Like

  6. ďakujem! mne vždy všetko prišlo priamo domov (prípadne na poštu) a neplatila som žiadne clo (len pozor na poštovné, to sa na sammydress odvíja od váhy objednávky) ;)

    Like

  7. Už jsem jim na celnici odeslala žádost o odbavení, takže placení cla mě nemine :/ Ale právě v případě jedněch šatů jsem měla na balíčku napsané, že je to gift a nic jsem neplatila…jenže ne každý to tam napíše…teď tam zaškrtli “other” a celnice to hned zabaví…nevím, jestli jde přímo napsat zpráva na sheinside, aby ti na balíček napsali “gift”, ale příště bych to zkusila nějak takto vyřešit, jelikož mě s tím pěkně štvou..a nebo si objednávat věci jen do 23 dolarů :D

    Like

  8. Ta ptáčková sukně, och božeeee! Já si ted objednala na ebayi ptáčkové šatičky, pak ještě proužkované a aby toho nebylo málo, tak ještě královsky modré sáčko, už se na to všechno těším ♥

    Like

  9. kozena bunda a ta vtacia sukna su podla mna uplne nadherne kusky…bundu som uz videla na tebe a tesim sa na kombo so suknou :)

    Like

  10. sukýnka s ptáčky je roztomilá! :)) bílý blazer je naprosto perfektní, letos bílou úplně zbožňuju. kabelka v tomhle semišovém provedení vypadá moc dobře.

    Like

  11. sukýnka s ptáčky je roztomilá! :)) bílý blazer je naprosto perfektní, letos bílou úplně zbožňuju. kabelka v tomhle semišovém provedení vypadá moc dobře.

    Like

Napíš komentár