divadlo na štvrtú…

šaty-NY / sako, kabelka-VJ-style / náhrdelník-Lindex / topánky-F&F

Chodíte do divadla? Mali by ste! Ja som sa tam za posledné 2 mesiace ocitla až štyrikrát a vždy to stálo za to. Raz som bola na opere, dvakrát na balete a nakoniec na štyri a pol hodinovej činohre (a nezaspala som! boli to bratia Karamazovci-podľa mňa naozaj vydarené predstavenie). Inak je okrem kultúrneho zážitku návšteva divadla výbornou príležitosťou obliecť sa o niečo spoločenskejšie ako obvykle (predsa len tam snáď nepôjdete v džínsoch…aj keď minule som tam stretla jedného pána v montérkach a nebol to herec ani kulisár. naozaj!). Ja som napríklad konečne mohla vyvenčiť aj tieto neónové šaty, ktoré čakali na svoju chvíľu niekoľko mesiacov. Prinášam vám teda taký stručný prehľad toho v čom do divadla chodím ja. Mojou overenou kombináciou sú šaty, sako, listová kabelka a lakovky. Vždy sa tiež snažím o nejaký výraznejší doplnok, ktorý to celé trošku ozvláštni. Či už ide o pruhované sako, bodkované silonky, veľký perlový náhrdelník alebo kožušinku. Čo poviete?
šaty-Romwe / sako, topánky-F&F / kabelka-VJ-style

 top, kabelka, topánky-H&M / sukňa-F&F / silonky-e-marilyn
 šaty, topánky, kožušinka-H&M / sako, silonky-F&F / kabelka-Oasap / náhrdelník-Lindex

Ktorý outfit sa vám najviac páči? V čom chodíte do divadla vy? A na akom predstavení ste boli naposledy?
Majte sa pekne a ja utekám do divadla! Zase!

33 thoughts on “divadlo na štvrtú…

  1. Ahoj, máš krásné kousky v šatníku. Nejvíc se mi líbí dvojka a jednička. Ten náhrdelník z Lidexu je opravdu luxusní. Nikdy jsem si nemyslela, že lakýrky mohou vypadat dobře i k šatům…no fakt paráda a určitě pohodlnější, než kramfleky. Máš skvělý cit pro módu, budu se inspirovat a listovou kabelku budu muset objednat, podobnou mám vyhlídnutou na ebay.
    Opravdu skvělé outfity!

    Like

  2. Milujem divadlo. Som rada, že zo školy chodíme dosť často do divadla. Mne to príde niekedy oveľa viac zaujímavejšie ako kino. Je to originálne všetky tie pocity tých hercov, urobia z toho show niekedy:) záleží na čo ideš. Ale jednoducho, divadlo je krásna, spoločenská vec:)

    Like

  3. jééé :) minulý týden jsme byli také v divadle na Sluha dvou pánů, mělo to 3 hodinky a super :) … nejvíc se mi líbí první a POSLEDNÍ outfit – ten je boží!! :) ten druhý mi přijde trochu moc do divadla, ale jinak vše super :) sluší ti to moc

    Like

  4. ďakujem za veľmi milý komentár Veronika! náhrdelník z Lindexu je môj miláčik a pchám ho ku všetkému, rovnako ako lakovky..a pobavilo ma slovo kramfleky :) to sú akože vysoké topánky?

    Like

  5. ďakujem za názor! tiež už veľmi nie som stotožnená s tým tretím, ale práve naopak ten druhý ma bavil asi najviac..a nepríde mi príliš ;) inak ten sluha dvoch pánov musel byť super ;)

    Like

  6. waaaaa ten top s hmcka je supersky, kedy si ho kupovala? a z nejakej speci kolencie ci z basicu? aj ta kozusinka je super a perlickovy nahrdelnik ti tiez zavidim, aj nohy ked uz sme pri tom;)
    alica

    Like

  7. Úžasné outfity, najviac sa mi páči prvý :3 Už dlhšiu dobu som si kládla otázku, čo do divadla obliecť, pretože je iné keď chodíme zo školy a keď chcem ísť s rodičmi :) Ak sa môžem opýtať, bola si na večerných predstaveniach, alebo na takých tých skorších, napr. poobede? :)

    Like

  8. Tretí outfit je najkrajší, aj keď myslím že do divadla voliť radšej iné silónky. Ináč je velice krásny :)

    Like

  9. Sú to pekné outfity, ale tie pančuchy v treťom v poradí sa absolútne nehodia do divadla, najmä nie do SND. To platí aj o dĺžke sukne …

    Like

Napíš komentár