malý mix posledných dní | 8

 budú špagety / jedli sme dúhu  / najlepší grilovaný syr / ešte pred grilovaním
 
Varím, pečiem, jem, fotím, instagramujem a užívam si to! A preto vám prinášam ďalší – už ôsmy mix pohľadov do taniera fotiek z mojich posledných dní. Snáď ste už po večeri ;) My sme dnes jedli celkom dúhovo, inak momentálne ulietavame na grilovanom hermelíne, rukolovom šaláte (a na kole zo sklenenej fľašky). Raňajky sú už taká moja jahodová klasika. Jahody s toustom (a nutellou), jahody v jogurte, jahody bez jogurtu, banánovo-jahodový milkshake… Dajte mi jahody a budem spokojná ;) Ale aby ste si nemysleli, že sa napchávam iba jahodami, tak sem tam raňajkujem aj ananás alebo niečo slané. Bagetka, čerstvý syr, šunka, zelenina. Táto kombinácia ma zachráni vždy keď sa mi nechce variť. Ale piecť sa mi chce stále. V poslednom čase som vykúzlila makronky, mrkvové tortičky a napríklad aj moje prvé tartaletky. Viac o všetko čo pečiem sa dozviete na mojej kapkejkovej stránke ;) Ale aby som nerozprávala iba o jedle, musím sa pochváliť, že mi prišli neoprénové (!!) plavky značky TRIANGL a sú úplne skvelé! Teším sa ako ich v lete vyskúšam. Inak ak by ste chceli rovnaké, tak mne omylom prišli tie isté 2x (sú to presne tieto) čiže jedny si hľadajú nového majiteľa. Keď tak píšte ;)
najlepšie raňajky / chystá sa smoothie / donut a mr. mýval / smoothie na druhú
 ananásové raňajky / raz za uhorský rok raňajkujem na slano / večera v štýle nechce-sa-mi-variť / kilo radosti
 mrkvové lásky / deň makroniek / moje prvé tartaletky / šmolkové vesmírne kapkejky
 nové superúžasné TRIANGL plavky / makronky / polaroidy z výletu / spomienky na Paríž
Ako sa vám páčil tento mix? Čo hovoríte na značku TRIANGL? A čo dobré ste naposledy uvarili/upiekli/jedli vy?
Majte pekný zvyšok týždňa!

10 thoughts on “malý mix posledných dní | 8

  1. vždy sa teším keď sem alebo na instagram pridáš takéto fotky. za prvé mám rada jedlo a ty ho vždy tak pekne farebne doladíš s doplnkami, že sa na to dobre človeku kuká!:)

    Like

  2. ďakujem! a veľkosť je vrch XS (podľa ich číslovania to sú košíčky A-B), spodok S. pôvodne stáli 90 dolárov (plus 20 poštové) a sú úplne nové, ešte nevybalené. predám tak za 70e, prípadne sa nejako dohodneme. keď tak mi napíš priamo na mejl: fresshion@gmail.com

    Like

  3. a prosim ta su aj trocha podšité, ten vršok? ide mi o to aby nebolo všetko vidiet chapeš :D a prečo ich vlastne predávaš? dakujem.

    Like

  4. ahoj! napíš mi mejl a dohodneme sa (fresshion@gmail.com). inak plavky sú celé neoprénové, na vrchnej časti je iba tá sieťka, ale pod ňou je normálne rovnaký materiál, z akého je spodok, takže nič nie je vidieť, neboj ;) a predávam ich preto, lebe mi omylom prišli tie isté 2x, čiže tie na fotke sú moje, ale mám ešte jedny úplne rovnaké, nevybalené na predaj. tak sa ozvi ;)

    Like

Napíš komentár