tandem…

To, že ľúbim svoj bájsikl (tento, na ktorom som 5 rokov chodila dennodenne do školy a už pred tromi rokmi som mu verejne vyznala lásku) a rovnako aj nový ružový cruiser, o ktorom som prednedávnom básnila tu už určite viete. Tak si teraz predstavte tú radosť, keď som sa dozvedela, že sa v Bratislave dá požičať tandemový bicykel. Dvaja na jednom bicykli? To musíme vyskúšať! Prednedávnom sme stretli pár na podobnom bicykli a už vtedy som vedela, že to chcem skúsiť aj ja. Nečakala som, že sa mi to tak rýchlo splní, no akonáhle som narazila na Tandemo a klikla som si na ich stránku, hneď som nám jeden bicykel rezervovala a tešila sa týždeň dopredu. V deň Dé (teda skôr Té ako tandem) sme si pred Riverparkom vyzdvihli tohto červeného fešáka a dobrodružstvo sa mohlo začať. Prvý rozbeh nebol úplne z tých vydarených, no postupne sme prišli na ten správny grif a išlo to ako po masle. Keď sa už raz rozbehnete a frčíte, tak to ide úplne v pohode (inak ak ste vzadu, tak sa môžete tváriť, že šliapete, no pritom sa len tak ležérne veziete, kocháte všetkým naokolo a necháte tú ťažkú prácu na chlapa…teda, nie že by som to tak praktikovala). My sme si to dotandemovali až do Kittsee, kde sme sa zložili v parku, užívali si krásne počasie, rozkvitnuté stromy a výborné sushi (ktoré mi doniesol spolu s kyticou tulipánov  ). Síce sme sa nakoniec trošku pozabudli (kto by sa pri tej kráse všade navôkol nepozabudol, však?), tak sme museli cestou naspäť nahodiť raketové tempo (to som už poctivo šliapala aj ja) a za rekordných 20 minút (počas ktorých sa nás 3 okoloidúci snažili ´nenápadne´ odfotiť a jeden pán, ktorý nám zastavil na prechode si dokonca stiahol okienko aby nám pochválil bicykel) sme boli opäť na nábreží. Suma sumárum to bol naozaj skvelý zážitok, takže ak ste bicykloví nadšenci ako my, alebo iba chcete zažiť niečo nové a zábavné, určite to vyskúšajte. My už teraz vieme, že sme si tento tandem nepožičali naposledy. Pekný víkend!
 šatySheinside / trenčkot(Zara Kids)-second-hand / kabelka-VJ-style / balerínky-H&M / bicykel-Tandemo
Čo hovoríte na tandemový bicykel? Už ste to niekedy skúšali? Chceli by ste? A páči sa vám môj/náš outfit?
P.S: Tak som sa rozhovorila o bicykli, že som vám zabudla povedať aké skvelé sú tieto šaty. Takže sú! A veľmi.
P.P.S: A sledujte Tandemo aj na fejsbúku, tuším som tam teraz videla nejaké zľavové kupóny.

39 thoughts on “tandem…

  1. to je úplne TEN NAJLEPŠÍ príspevok od teba… všetko..text, nápad, výlet, a tie fotky…wáááa najkrajšie aké tu máš… som nadšená… a závidím… /to prostredie :) / Denča

    Like

  2. saty paradne, uz o nich uvazujem :) aale, chcela by som sa ta opytat, ze kde boli fotene tieto fotky, hlavne teda posledne dve, pokial sa jedna o viac miest :) vdaka!

    Like

  3. Pripájam sa k nadšencom, naozaj prekrásny príspevok – námet, text aj fotky. Keď som si ho pozerala prvý krát, úprimne som dúfala, že tá záplava nádherných fotiek nikdy neskončí. :-) Veľmi inšpiratívne a vyžarujúce pozitívnu energiu.

    Like

  4. pekne fotky, ste pekny paricek,:P inak mohla by si davat link na saty a nie len na domovsku stranku shopu, to je mierne doveci, ked uz davas link tak na produkt, vdakaa….tie saty milujem,miluejm takyto typ sukne co drzi tvar, vyzera to ale ako dost umely material, ake mas prosim cislo? xs alebo s? vdaka

    Like

  5. saty odporucam vsetkymi desiatimi! a fotky su fotene v Kittsee (v parku, v sade a pri nejakom nahodom dome kde mali rozkvitnutu magnoliu) ;)

    Like

  6. ja nechapem co je nepochopitelne na bicyklovani v silonkach…ved ani necitim ked ich mam na sebe a netusim preco by sa mi mali urobit ocka ;) cize bicyklovanie v silonkach je podla mna uplne v pohode ;)

    Like

  7. Krásne fotky. Ešte krajšie ako vždy a to by som už nečakala, lebo naozaj tu mávaš krásne a kvalitné fotky. Ja nie som na bicyklovanie, ale toto by som skúsiť chcela, ale mám pocit, že by sme sa pritom zridali a rozpučili, teda aspoň ja. Zvládať rovnováhu sama ok, ale vo dvojici. To už si myslím, že nie je taká malina. Ale musel to byť krásny deň :)

    Like

Napíš komentár