happy…

Pokračujeme v objavovaní cyklotrás v okolí Bratislavy a najviac nás to baví. Vraj sa mám pripraviť na letné niekoľko desiatok (tuším, že hovoril aj niečo o stovkách) kilometrov dlhé výlety na dvoch kolesách. Zatiaľ mi ale úplne stačí spoznávanie toho čo je na blízku. Prebicyklovali sme sa už aj do Rakúska (kde sme objavili tú najkrajšiu rozkvitnutú alej akú som kedy videla a určite sa tam musíme čo najskôr vrátiť!), ale o tom vám porozprávam niekedy nabudúce. Čo sa týka oblečenia, tak môžem povedať, že námornícka modrá so žltou sú pre mňa farbami tejto jari. Inak tieto bodkované šaty nosím v posledných dňoch až podozrivo často, no zvaľujem to na ich pohodlnosť, variabilnosť (sú super do školy, do práce či takto na bicykel), množstvo komplimentov, ktoré si vyslúžili (už dávno mi ľudia nechválili nejaký kúsok oblečenia tak často ako tieto šaty, takže na nich určite niečo bude) a tiež na tú námornícku farbu a malé bodky (veď viete, že čo je bodkované, to je moje). Tentokrát som si k nim zobrala iba jednoduché balerínky, žltú kabelku a novú džínsovú bundičku, ktorú túto jar a leto len tak nevyzlečiem. Toľko moje bájsiklové novinky a teraz prezraďte čo pekné momentálne stvárate vy. Pekný víkend!
šaty-F&F / bundička-VJ-style / kabelka, balerínky-H&M
Ako sa vám páči tento outfit? Tiež radi bicyklujete? A aké farby sú túto sezónu tie vaše naj?

25 thoughts on “happy…

  1. Mám takový dotaz… :D Ja jezdim na kole jenom ve sportovnim obleceni, vubec bych si na kolo se sukní netroufla. Nebojíš se, že ti půjde vidět pod sukni, nebo že se ti třeba nadzvednou šaty větrem (buh vi, ze mne se nadzvedavaji i za normalnich okolnosti :D)?

    Like

  2. Wau, super fotky, a veru nadpis to všetko vystihuje :) Inak nie je ti zima v balerínkach? Mne sa ešte vidí tá zem taká chladná aj keď svieti slniečko, ale možno som len zamrznutá :D Inak ty si taka zlatunká, aspoň sa vymykáš z tých všetkých blogov, v ktorých nosí každý čiernu farbu, čiernobielu, každá má rovnaké topánky, kabátay decentné, sukne vidno málokedy a ty si taká…hravá :) si super ♥

    Like

  3. A inak Reb, nemáš tip na nejakú dobrú cyklotrasu v okolí BA? Onedlho sa tam sťahujem a poznám len tú na hrádzi, na Devín a do Heinburgu. Ďakujem! :)

    Like

  4. no ja si to stále odôvodňujem tým, že mám MESTSKÝ bicykel, čo znamená, že na ňom som za dámu. takže v akejkoľvek sukni/šatách/topánkach..všetko sa dá zvládnuť. aj keď najlepšie sú také elastické šaty/sukne, ktoré držia na mieste ;) ale keď náhodou fúka, tak si sukňu pridržiavam rukou ;)

    Like

  5. supeeer! vieš čo ja to tiež zatiaľ nemám ešte veľmi vychytané..najviac praktikujeme hrádzu/kitsee/devín a to čo si spomínala, ale ak objavíme niečo super, určite o tom napíšem ;)

    Like

Napíš komentár