malý mix posledných dní | 7

 Ahojte! Dúfam, že si užívate ten krásne slnečný víkend. Ja by som vám chcela najskôr poďakovať za skvelé komentáre (nielen) k poslednému článku a tiež za všetky proti-otlakové tipy (zhodli sme sa na tom, že to chce kvalitné a dobre padnúce topánky). Veľmi ma baví keď sa pod príspevkom rozbehne vecná diskusia, ste super! Toľko na úvod a teraz už môžme prejsť k obsahu dnešného (v poradí už siedmeho) miš-maš článku, v ktorom vám predstavím zopár vecí, ktoré ma v posledných dňoch zaujali/potešili/zasýtili (jedlo tu jednoducho nesmie chýbať). A pripravte sa, že to tentokrát bude z väčšej časti práve o tom jedle! V prvej koláži môžete vidieť ďalšiu nálož mojich raňajok. To, že ich mám rada sladké/jahodové/toastové či jogurtové som vyznala už v samostatnej óde. Aspoň môžete vidieť, že sa na tom nič zásadne nezmenilo.Čo v posledných dňoch raňajkujete vy?
Ďalšou vecou, na ktorej čoraz viac ulietavam je sushi! Mohla by som ho jesť stále, takže číslo na Foodpandu mám už pre každý prípad uložené na rýchlej voľbe. Za posledné 2 týždne som ho využila ´iba´ dvakrát (to som sa, prosím pekne, snažila krotiť) a rozhodne to nebolo naposledy. A nemyslite si, že sa uspokojím so setom, ktorý ma len 9 či 12 kúskov-práve naopak. Na to aby sme sa plnohodnotne najedli ich musí ich byť minimálne 30. To je pre dvoch tak akurát (keďže matematicky by mal mať každý pekne 15 kúskov, no musím sa priznať, že ja som väčší pažravec a preto si ich vždy uchmatnem viac…). Minule sme si k nášmu obľúbenému maki setu (vždy berieme ten najväčší-Kitahotaka) objednali ešte aj zeleninový Ramen (ochutnala som ho prvý krát a môžem povedať, že to je mňamka!), a to už sme na jeden šup nezvládli – takže sme aspoň mali postarané aj o večeru! Týmto všetkým básnením o sushi (ktorého by už aj stačilo, viem) som chcela povedať len toľko, že ak sa nám mi náhodou nechce variť, Sushitime a Foodpanda nás zaručene zachránia. A aká je to chutná záchrana!
fialové šaty(Monki)-second-hand / mašličkové-Oasap /  neónové-Romwe(od Beccy) / tričko s jeleňom-Choies
Vráťme sa ale od jedla späť k móde! Rada by som vám totiž predstavila nový portál handričky.sk, na ktorý od marca prispievam aj ja. Whohoo! Nájdete ma v sekcii fashion blog, kde budem pravidelne prinášať rôzne rady a tipy na outfity. Naposledy to bolo napríklad o malých čiernych šatách, takže ak ste zvedavé čo si o nich myslím, určite si ten článok prečítajte. Ďalšou super vecou, ktorú handričky ponúkajú je každodenná súťaž o nejaký kúsok oblečenia. Áno, počujete správne! Každý deň tam môžete zadarmo(!!) získať nejakú super vec do vášho šatníka, a to sa podľa mňa oplatí. Čo všetko sa už rozdalo (a tiež o čo sa momentálne súťaží)  si môžete pozrieť tu, tak sa určite bežte zapojiť! Ja som od handričiek vyfasovala takýto krásny kvetovaný vešiak, na ktorom vám predstavím pár nových prírastkov do môjho šatníka. Keď som prednedávnom objavila v sekáči tie prvé fialové šaty, skákala som asi meter do vzduchu! Rovnako som sa správala keď mi prišiel balíček od Beccy s tými neónovožltými, ktoré som kedysi dávno obdivovala už na nej, no sama som si ich nestihla objednať. Tak už ich konečne mám! A mám aj tričko s jeleňom! To je radosti…
Uf…toto bol teda vyčerpávajúci príspevok, takže ak ste ho niekto náááhodou dočítali až sem, máte môj obdiv!
A teraz mi povedzte ako sa vám páčia moje raňajky! Tiež máte radi sushi? Poznáte Foodpandu? A handričky?
Ktorý z mojich nových kúskov oblečenia sa vám najviac páči? Som zvedavá!

13 thoughts on “malý mix posledných dní | 7

  1. normálne ľutujem, že som ešte neobedovala! všetko to jedlo vyzerá táááák chutne. chcem ťa domov aby si mi robila také raňajky a o tom sushi ani nehovorím. Foodpanda vyzerá super, musím to niekedy vyskúšať. inak aj tie nové šaty sa mi páčia. nechápem ako môžeš také super kúsky uloviť v sekáči. aj ja chcem!

    Like

Napíš komentár