16/3

Ahojte! Ako víkendujete? Ja som po pár týždňoch znovu na víkend doma, takže sa vytešujem zo všetkých balíčkov, ktoré tu na mňa čakali (hlavne z tých slamiek!!), oddychujem, pečiem, oslavujem svoje minulo týždňové (a maminkine piatkové) meniny, napchávam sa a užívam si čas s rodinou. V podstate mi ani veľmi nevadí, že sa nám po tých krásnych slnečných dňoch opäť trošku ochladilo. Nech sa rýchlo vyprší a snáď bude už čoskoro zase tak pekne jarne. Zatiaľ som teda balerínky znovu na chvíľu odložila, vymenila ich za nepremokavé kotníkové čižmičky, k trenčkotu pridala kožušinku, obľúbený biely svetrík a všetko to oživila veľkou mašľou vo vlasoch. Je to taký jednoduchý/pohodový/nedeľný/upršaný/mašličkový outfit v mojom podaní. A čo máte dnes na sebe vy?
 trenčkot, kožušinka-H&M / sveter-Orsay / džínsy-second-hand / topánky-topánkovo.sk / mašľa-Lindex

 Ako sa vám páči tento outfit? Čo poviete na kombináciu trenčkotu a kožušinky? A na veľkú mašľu vo vlasoch?

12 thoughts on “16/3

  1. môžem sa opýtať, prečo oslavuješ meniny v marci? mám kamarátku rebeku a až mi prišlo mdlo, keď si napísala, že si oslavovala meniny teraz, keď sa mi zdalo, že my sme ich vždy oslavovali v septembri :D

    Like

  2. jasné, že sa môžeš opýtať! viem, že v posledných rokoch sa rebeka objavuje už aj v slovenskom kalendári 2.9, ale ja odmalička oslavujem 9.3 (podľa českého a ešte aj nejakého iného kalendára), takže preto :) ale pokojne budem oslavovať aj 2x ročne, to by mi nevadilo ;)

    Like

Napíš komentár