lace dress…

Vo štvrtok som sa cítila už skoro jarne. Až tak, že mi stačili iba tenké silonky, krajkové šaty (tie, v ktorých som maturovala), károvaný kabátik a slnečné okuliare. Avšak keď to slnko neskôr zašlo, už nebolo úplne najteplejšie a bola som celá rada, že som si zobrala aj túto kožušinku, ktorá ma príjemne zahriala. Celé som to doplnila novými čižmičkami z topánkova, do ktorých som sa zaľúbila na prvý pohľad aj obutie! Môžem povedať, že sú naozaj pohodlné, tiež sa mi veľmi páčia ich zlaté detaily a v hlave už mám asi milión kombinácii čo k nim.
 šaty(Asos), kabát-second-hand / kožušinka-H&M / topánky-Topánkovo
 Tiež už vo vzduchu pomaly cítite jar? A ako sa Vám páči tento outfit?

14 thoughts on “lace dress…

  1. Tak na tenké silonky si ještě netroufám, ale teplo je opravdu řádné, dneska bych si mohla vzít i křivák. Ale jak píšeš, jakmile zajde sluníčko, tak je to zase na bundu, tak si ještě chvilku počkáme. Tvůj outfit je samozřejmě krásný, jak jinak ;)

    Like

  2. Outfit super, aj fotky, ale u teba si už zvykám, len na pekné a kvalitné veci. Nás tu rozmaznávaš :) Občas už aj ja cítim jar ako minule, keď som si obliekla namiesto zimnej bundy pre Eskimákov, len obyčajnú zimnú bundu a už teraz to cítim, že niečo na mňa lezie. Takže ja si na silonky ešte počkám. No čo som cencúľ :)

    Like

  3. Ahoj, už dlhšie sledujem tvoj blog a musím povedať, že sa mi neuveriteľne páči :) Všetky tvoje outfity, či už letné, alebo zimné sú skvelé. Je pravda, že si svoj štýl zakladáš na sukniach a šatách, no z môjho pohľadu je to len bod k dobru, nakoľko som posadnutá “dievčenskými” outfitmi :)
    Pravdu povediac, si JEDINÁ slovenská módna blogerka, ktorú uznávam :)

    Like

Napíš komentár