Paris diary I.

Až teraz som sa dostala k fotkám z Paríža, ktorých mám asi milión, takže sa pripravte, že toto určite nebude posledný cestovateľský príspevok. Tak poďme na to! Ako som si zbalila svoj bodkovaný kufríček, ste už mohli vidieť tu, k nemu som si zobrala novú tašku na foťák a išlo sa. Po prílete sme sa ubytovali a dali sme si dobrú večeru, no a na ďalší deň ráno, sme po výdatných raňajkách konečne vyrazili do víru veľkomesta. Ako prvú sme mali naplánovanú výstavu veteránov s názvom Rétromobile, kde sme sa zdržali až do obeda (ktorý sme vyriešili návštevou Paula) a potom sme si to namierili do centra, prešli celé Champs Elysées, pokochali sa výkladmi (u Ladurée je momentálne krásna limitovaná edícia makroniek k parfému Nina Ricci), zdolali Louvre a nakoniec aj Galeries Lafayette, kde sa mi okrem makroniek od Pierra Hermé veľmi páčili aj rôzne vychytávky v Urban Outfitters. Potom som si dala tú najlepšiu horúcu čokoládu v Lindt kúsok od opery, kúpila čerstvú bagetu na raňajky a uchodená nasadla na metro. To boli vyčerpávajúce prvé dva dni môjho výletu. Nabudúce pokračujeme!
A čo vy? Boli ste už v Paríži? A ako sa Vám páči tento môj foto-denník? 

21 thoughts on “Paris diary I.

  1. v paríži som bola len 1 deň počas výmenného pobytu zo školy.. celý čas pršalo a bola to iba návšteva pamiatok, nič moc. Ladurée som videla len z diaľky:/ ale v máji idem znova, tak snáď..! btw, krásne fotky;))

    Like

  2. konečně fotky z Paříže, které nejsou stále stejné, ale sálají z nich barvy, nádherná atmosféra i vůně těch dobrot :) doufám, že se tam někdy v budoucnu vrátím, je to nádherné místo a navštívit ho jen jednou je málo!

    Like

Napíš komentár