porcelain…

Bonjour! Som späť z Paríža, no dnes ešte s predparížským outfitom. S touto bundou to bolo veľmi jednoduché. Zazrela som ju, zamilovala som sa do nej a vedela som, že ju musím mať. Po jej príchode ma prekvapilo aká je príjemne mäkučká a aj ten porcelánový vzor bol v skutočnosti ešte krajší ako na fotkách. Keďže je ale sama o sebe celkom výrazná, skombinovala som ju so svetlejšími džínsami, jednoduchým tričkom, čiernymi doplnkami a vznikol z toho taký pohodový/pohodlný outfit. Mimochodom, uhádnete kde sme to fotili? Na ľade(!!)a bolo to asi zatiaľ jedno z najadrenalínovejších fotení(keďže pár metrov od nás už bola voda),ale nebojte, neutopili sme sa!
 bundička-Sheinside / tričko, džínsy-second-hand / kabát-Romwe / topánky-H&M / kabelka-Persunmall

Ako sa Vám páči táto kombinácia? Čo hovoríte na ´porcelánovú´ potlač?

11 thoughts on “porcelain…

  1. Dáš nejaký post o Paríži, aké obchody navštíviť, kde sú a tak podobne. Pôjdem tam a nechcem len splašene pobehovať. Bola by som ti nesmierne vďačná :)

    Like

  2. tá bunda je naozaj nádherná, už dávno som nevidela niečo také pekné – tie výšivky mi pripomínajú kroj, čo je pre mňa veľké plus, no zároveň to vyzerá elegantne a moderne :)

    akovradiu.blogspot.com

    Like

  3. Wow, ten outfit je dokonalý, tu bundičku jsem si zamilovala na první pohled! A to prostředí, palec nahoru, já bych se asi neodvážila, beztak bych si rozbila držku, jak bych uklouzla :D

    Like

Napíš komentár