malý mix posledných dní | 6

banánové smoothie / vitamínová bomba / tohtoročné prvé jahody / makronky
 
Posledné týždne si dosýta užívam vytúžené voľno, čo znamená konečne čas na uprataný šatník (vďaka ti skúškové!), skvelé knihy, na ktoré predtým nezvýšil čas, no predovšetkým na veľa veľa varenia a pečenia. To ma baví stále viac a vy, ktorí ma sledujete na instagrame to určite dobre viete. Dúfam, že Vám fotkami skoro-všetkého-čo-mi-skončí-v-bruchu ešte neleziem na nervy, no verte, že tak rýchlo ma to neprejde. Keďže nemusím skoro vstávať, užívam si kráľovské raňajky skoro každý deň. Začala som tiež so smoothies a celkom ma to chytilo, tak som sama zvedavá aké ďalšie vykúzlim. K tomu všetkému si pochutnávam na hromade ovocia(už padli aj prvé tohtoročné jahody a prekvapivo boli veľmi chutné)a na mojich pekárskych výtvoroch. Čo môže byť lepšie ako práve upečená torta, kapkejky či makronky. Mmmm. Dali by ste si? A prezraďte ako ste si užívali tieto dni Vy!
napiekla som banánový krtinec / príprava fajitas / táto chuť ma vracia do detstva / red velvet cupcakes
 klasika: lupačka+kakuko / makovník / cereálie s Pepa Pigg / pseudoanglické raňajky
som najlepší sedvič-mejker v tejto galaxii/paradajková/špagety+paradajky+kuracie mäso+mozzarella/wannabe rizoto
takto trávim dni voľna / nová ´porcelánová´ bundička / moji každodenní pomocníci / záplava oranžovej
 nová kabelka / konečne uprataný šatník / upratovanie vol.2 / taška na foťák podľa mojich predstáv
 
Ako sa Vám páčia moje výtvory? Urobila som Vám chute? Čo by ste si dali?
 A chceli by ste aby som sem-tam pridala aj nejaký ten easy-peasy recept?
 
P.S: Aby Vám už nič neušlo, sledujte môj fejsbúkinstagrambloglovin či ask.fm.

24 thoughts on “malý mix posledných dní | 6

  1. určite nám tými fotkami čo všetko spapáš nelezieš na nervy, teda aspoň mne nie :)) inšpirujú ma a robia mi akurát chute :P
    nová kabelka je naozaj krásna ! a šatník mám podobne tiež zoradení od bielych kúskov cez farbné až po tmavé :)) pekné fotky :)

    Like

  2. Reb, týmto druhom postov ma neuveriteľne inšpiruješ a som si istá, že nie som jediná! Pridaj nejaké recepty, prosíím.. :)

    Like

  3. Úplne všetko je dokonalé ako z rozprávky, ale keď vidím, že prvé tohtoročné jahody, tak ma ide vychytiť :D preboha, každý asi vidí, aké sú nasprejované farbou a chemikáliami z dakade z Číny, ale z kade, keď si v júni odtrhneš jahody, potom budú prvé tohtoročné, keby si vedela, odkiaľ a koľko cestujú tieto pseudojahody k tebe, tak by si ich zaručene nedala do úst. A chuť je to posledné, čo majú. Je to len svinstvo, čo sem dováža hlúpa EÚ. Prepáč, že taký negatívny komentár, ale nemám rada, keď to niekto podporuje, takto nikdy nedôjde ku zmene.

    Like

  4. Tie tvoje fotky – pastva pre oči. Kde si objednávala/kupovala Tangle teezer? Šálka v svetríku je najlepšia. V jednoduchosti je naozaj krása. Recepty určite potešia :)

    Like

Napíš komentár