17/1

 Pamätáte si ešte túto sukňu? Tú zmrzlinovo-milkšejkovo-cukríkovú? Tak dnes ráno som na ňu mala znova chuť. Tentokrát som ju teda skombinovala s tým najpríjemnejším pruhovaným mikino-svetríkom, ktorý nominujem na jeden z najlepších sekáčových úlovkov ever. COS kvalitka sa jednoducho nezaprie, takže som veľmi rada, že ho mám vo svojom šatníku. S pudrovou sukňou podľa mňa tvorí skvelú dvojicu, ku ktorej som pridala už iba obľúbené perly (ktoré by som nosila každý deň a pchala ich ku všetkému…naozaj!), nemenej milovaný kabát a kabelku. Inak zistila som, že sa mi do nej zmestí okrem peňaženky, mobilu a diára aj foťák, 2 objektívy, knižka do autobusu, tablet, fľaša s vodou, šál, nákup a ešte stále v nej je miesto na trilión ďalších životne dôležitých vecí.
 kabát, topánky-VJ-style / sukňa-FRS / svetrík-COS(second-hand) / kabelka-Persunmall / perly-Lindex

Ako sa Vám páči tento outfit? Poznáte značku COS? Tiež máte radi perly? A čo všetko nosíte v kabelke?

22 thoughts on “17/1

  1. Kjááááásna :) Ja len viac ľubim, ked su fotky samostatne a veľke, aspon vidno ten tvoj “cute” usmev, ale aj takto je to fajn :) a outfit vždy super a ten náhrdelnik tiež :)

    Like

  2. ďakujem za pochvalu! a čo sa týka sekáčov, tak do tých treba chodiť pravidelne a sem-tam sa tam objaví nejaký skvost! ja zvyknem chodiť v bratislave do textil house a v žiline do toho pri polícii! ale už som dávno nebola v žiadnom :/

    Like

Napíš komentár