6/1

 Musím sa priznať, že takáto jarná zima mi úplne vyhovuje! Je mi teplo len v jedných silonkách, krátkej sukni, v tričku a kabáte. A k tomu všetkému slnečné okuliare a suché chodníky. Dúfam len, že tá snehová spúšť nepríde niekedy v apríli. Zatiaľ si ale vychutnávam aktuálne počasie a tiež sa teším z novej kabelky. Na túto obriu som mala zálusk už nejaký ten mesiac, a konečne je moja! Už vidím ako v nej budem trepať trilióny zbytočností, ako to vo veľkých kabelkách býva. Čo vy? Tiež preferujete veľké kabelky a nosíte v nich celý svet?
 kabát, topánky-VJ-style / tričko-Romwe / sukňa, šatka-po mamine / kabelka-Persunmall / okuliare-Orsay 
Páči sa Vám tento outfit?

13 thoughts on “6/1

  1. Ja ak mam so sebou velku kabelku tak v nej vzdy nosim so sebou skoro cely svet, hoci sama viem, ze som schopna zbalit sa do uplnej mini kabelocky a ze tie veci su vlastne zbytocne! A tieto tvoje topanky by som kludne pasovala za kupu roka! :)

    Like

  2. Áno, áno, veľké kabelky ma vždy zvyknú zviesť na zlé chodníčky, a tak ich mám preplnené :D Ale táto je krásna :) Ja si tiež užívam, že vonku nie je zima, no predsa len, bolo by to krajšie so snehom :) Tiež dúfam, že nepríde až niekedy príliš neskoro, keď sa všetci budeme tešiť na jar :P

    Like

Napíš komentár