skirt or shorts? skort!

Máte už sukňo-šorky alebo takzvanú skort? Pamätám si, že to bol hit keď som bola malá. Viem, že som mala jednu takú červeno-oranžovú kockovanú a bola moja úplne najobľúbenejšia. Keď v lete prišla Zara s týmto trendom, hneď som si na ňu spomenula. No potom ako som túto bielu videla skoro na každom blogu, som po nej už ani veľmi netúžila. A tak som si počkala kým ten ošiaľ ako tak opadol a zadovážila som si  jej zimnú verziu. Okrem toho, že sa úplne hodí k môjmu novému kabátu, je super pohodlná a ešte som ju ani nevidela na veľa ľuďoch. Ja som ju prvýkrát skombinovala so sivým tričkom, novým chanelovským kabáto-svetríkom, ktorý bol najlepším minulo-týždňovým sekáčovým úlovkom a veľkými perlami. Čo vy na to? Páči sa Vám?
Do you own a skort? I remeber it used to be really trendy when I was little. I know I had one checkered in red and orange and it was my all time favourite piece of clothing. And when this summer Zara came up with this trend again, it immediately evoked me that one I used to love. But after seeing this white one on almost every single blog, I decided rather not to buy it. Instead of that, I waited a little till the madness about it faded and then I purchased this winter version. It not only matches my new coat perfectly, but it´s also super comfy and furthermore, I haven´t seen it on many girls yet, which is great. This time I combined it with grey tee, new chanel-like cardigan and big pearls. Do you like this combination?
 kabát,topánky,kabelka-VJ-style/skort-Romwe/tričko(GinaTricot),svetríkokabát(Zara)-second-hand/perly-Lindex
coat, boots, clutch-VJ-style / skort-Romwe / top(GinaTricot),cardigan(Zara)-second-hand / pearls-Lindex

Čo vy a šortko-sukne? Podľahli ste tomuto trendu už v lete? Ako sa Vám páči táto zimná verzia? A čo môj outift?

What about you and skorts? Do you like them? Have you been following that trend since last summer? And how do you like this winter version? And what about my whole outfit?

11 thoughts on “skirt or shorts? skort!

  1. Máš nejlepší styl a skort jsem podlehla už dávno (Vzpomínám si, jak jsem ji viděla na nějakém obrázku a vůbec jsem nevěděla, co to je a jak to mám najít. Když jsem ji pak objevila na jednom e-shopu tak jsem se málem zbláznila a než stihla přijít, tak už byla všude.achjo.). Tobě fakt dost sluší<3

    Like

  2. Toto je spolu celé super! :)
    A skort sa mi najskôr nepáčili, potom páčili, potom som na ne nejak zabudla a pred pár dňami som si už takmer objednala presne túto istú! :) A keď vidím, ako super vyzerá, asi neodolám!

    Like

  3. Je krasna, ale asi by som 2-3 cm dlhsiu, ci? Zda sa mi strasne kratka, ze uz uz ten pancuchovy pas a nohavicky vidno :-D aj ked teda ty si mozes dovolit.
    A kraaaasne psanicko.
    Lenka

    Like

Napíš komentár