28/11

Oddnes (no dobre, tak možno už aj od včera) mám oficiálne zimu. Dnes to ale definitívne zahájila prvá tohtoročná návšteva vianočných trhov, punč, lokša, šál až po uši a zima aj v tomto kabáte. O studených prstoch na rukách a nohách ani nehovorím. Dokonca aj ten punč mi po chvíli vychladol. Takže odteraz zahŕňam do povinnej výbavy  rukavice a túto rozkošnú mývalo-jazvečiu-čičotovlastnejezazviera (neviete?) čiapku, ktorej som včera nedokázala odolať a musela som ju mať. A to som išla do Tesca iba na pečivo (tiež sa vám stáva, že ´zablúdite´ do oddelenia s oblečením?). Ehm…to, že som si tam kúpila aj tento tmavý rúž už radšej ani nehovorím.
kabát-Romwe / šál-H&M / džínsy-second-hand / topánky-Gate / čiapka-F&F

A čo vy? Ste pripravení na zimu? Ako sa vám páči moja nová čiapka? A čo tmavý rúž? Nosíte?

24 thoughts on “28/11

  1. Skvely outfit <3 u nas dnes zacalo trochu snezit, no celkom nestastna som z toho :( a ked najdes rukavice v ktorych nezamrzaju v zime ruky tak mi daj vediet lebo take som ja este neobjavila !
    a btw ten kabat je naj naj naj !

    Like

  2. chcela som presne tú čo je medzi oblečením, no už som ju tam nenašla :( takže som skončila pri značke Catrice, odtieň 160 Tell me a berry-tale! mám rada takéto názvy a čo sa týka výdrže, tak je podľa mňa super (teda určite nad moje očakávania). je krásne krémový, príjemne vonia, nerozpíja sa a s nejakou tou úpravou raz za čas vydrží celý deň (a hlavne sa ako keby vpíja do pier a tak mizne, takže žiadne fľaky a to sa mi páči!)

    Like

  3. tiež som im neverila a plnú sumu by som za ne určite nedala, no mamina ich vyčíhala vo výpredaji za 10e, a to už šlo ;) a zatiaľ sú podľa mňa úplne normálne, fajn, pohodlné.

    Like

Napíš komentár