ja a oversized kabát?

 Mám dilemu. Módnu (ako inak) a tentokrát v kabátovom vydaní. Veľmi sa mi totiž páčia tieto oversized/boyfriend/houmlesácke/volajte-ich-ako-chcete kabáty a nie som si istá či si mám nejaký zaobstarať alebo nie. Pravdou je, že niečo hrubé a teplé so slušnou prímesou vlny, ktorá ma snáď zahreje by sa mi na nasledujúce mrazivé mesiace (nebudeme si klamať, tá zima určite príde, aj keď ja by som ju pokojne aj oželela) celkom hodilo. Moja zelená parka síce má vnútri ovečku, no pri veľkých mrazoch asi ani tá neobstojí. Myslíte si, že by na tom bol niektorý z týchto kabátov lepšie? Do oka mi padli rovno dva. Prvý, tento károvaný ma hneď zaujal svojim vzorom a tiež sa mi páči ako vyzerá oblečený. Myslím (teda dúfam!), že by som sa v ňom nestratila a možno by mi aj celkom pristal, čo myslíte? Veď jeden károvaný kabát už mám a je môj obľúbený. Len neviem či sa mi ten vzor časom neokuká a ako na tom bude s kombinovaním. Druhý, ktorý ma zaujal je tento červený. Strih má v podstate podobný ako ten károvaný, len materiál mi príde trošku chlpatejší, tak sa bojím aby nepúšťal chlpy na všetko okolo čoho prejdem. A zase tá červená. Jeden červený kabát už mám (všetci si ho určite veľmi dobre pamätáte a ak náhodou aj nie, nebojte, za chvíľu príde jeho čas a bude sa tu vyskytovať až príliš často).
A čo by som si okrem kabáta ešte chcela v najbližšom čase zaobstarať? Určite čiernu koženú bundu, pretože tá moja obľúbená už pomaly ale isto dožíva (začala sa lúpať na rukávoch-fňuk,fňuk). Myslím, že táto je veľmi horúci adept na jej nástupcu. Veľmi sa mi páči to prešívanie na ramenách. K nej by sa mi hodili aj tieto už-dávno-vysnívané kovbojsko-rockerské čižmičky. Páčia sa mi od momentu ako som ich uvidela a to by som nikdy nebola bývala povedala, že niečo takéto budem chcieť. Sranda. Obyčajné čierne okuliare alá wayfarer by som sa mi tiež zišli, keďže tie z Elle som si úspešne rozsadla. A poníková kabelka je rozkošnosť, ktorú nepoztrebujete ale jednoducho chcete, nemyslíte? No a tie pruhované šaty s perlovým límčekom, to som vraj celá ja. Môže byť!

Tak čo vy na to? Ako by ste mi poradili? Ísť do toho kabáta? A ak áno, tak ktorý sa mi podľa vás viac hodí?
  Károvaný alebo červený

14 thoughts on “ja a oversized kabát?

  1. Byt tebou by som sla asi skor do toho cerveneho, zda sa mi taky univerzalnejsi a lahsie kombinovatelny kludne aj na viac sezon. ;) Inak kozenu bundu si podla mna zaobstaraj tiez, myslim, ze existuje len malo nadcasovejsich kuskov. ;)

    Like

  2. Ja ti teda neviem, tento strih kabata sa nehodi kazdemu, skusala si si taky na sebe? Mne sa k tebe hodi viac taky trenckotoyv strih, uzky v pase. Myslim si, ze ked je nieco trend, nemusi to mat kazdy za kazdu cenu. No ale sama najlepsie vies…Strasne sa mi pacia saty s perlickovym limcekom, do tych chod. A aa prosim NIE tie vybijane kovbojske cizmy. Okrem toho, ze vyzeraju lacno a kolotocarsky , maju ich 4 z 5 blogeriek. A to uz nie je ono. Peknu nedelu este prajem. Zuzana

    Like

  3. práveže jeden som si skúšala a vyzeral celkom dobre, tak dúfam, že bude aj ten čo si vyberiem, no očividne stále nie som úplne rozhodnutá. a máš úplnú pravdu s tým trenčkotovým strihom, taký mám najradšej, no rozmýšľam či jedným kabátom trocha nezaexperimentujem…tak uvidíme ako to dopadne. a šaty sa mi veľmi páčia, no a tie topánky, keď to takto povieš, tak máš celkom pravdu…hmmm…možno si ich rozmyslím…každopádne ďakujem za názory a aj tebe ešte peknú nedeľu ;)

    Like

  4. tiež ma asi čoraz viac láka ten červený! a koženú bundu určite potrebujem, pretože tá čo som mala doteraz už nebude dlho nositeľná…tak táto by bola jej skvelou následníčkou ;)

    Like

  5. pravda, že tá prvá koláž pôsobí tak drsňácky, ale určite by som tie veci nenosila spolu…a aj tak zvažujem hlavne veci zo spodnej koláže a tá sa ku mne hodí viac, nie? ale ďakujem za modlitbu ;)

    Like

  6. ten cerveny sa mi pacia ovela viac, ten by som si aj ja kupila :)
    a skus si podobne cizmy pozriet na ebay anglickom, ja som si tam podobne kupila za par supov.
    na choies sa mi zdaju strasne predrazene.

    Like

  7. je to veľmi super, jasné. ale žiaľ, nie každý štýl sa hodí všetkým. a toto na čele s oversize kabátmi pre teba..ehm… ee..:/

    Like

Napíš komentár