WANNABE…

 Cez víkend sme sa boli rozmaznávať výborným jedlom, ničnerobením, wellnessom, slnečným počasím, krásnou atmosférou a prostredím kaštieľa v Oponiciach a bolo nám najlepšie. Ak chcete vidieť viac, tak určite zaostrite na môj instagram a možno urobím aj nejaký súhrnný článok, čo by ste na to povedali? Zatiaľ vám prinášam aspoň fotky môjho outfitu z prvého t.j. piatkového večera, ktorý sme si užili ako už dávno nie. Konečne som vyvetrala tieto už-dávno-vytúžené-a-teraz-konečne-aj-moje-wannabe-podväzkové silonky a myslím, že zožali úspech (minimálne u opačného pohlavia určite…čím to tak asi bude). Len ma mrzí, že sa ten nedostatok svetla jemne odzrkadlil na fotkách, ale snáď to prežijete. A mimochodom, všímate? Trošku som si na chvíľu zaexperimentovala s ofinou. Bola to zábava a pripadala som si ako úplne iný človek. Čo vy na to? A aký bol váš víkend? 
 šaty-H&M(second-hand) / silonky- e-marilyn konkrétne Zazu Line

26 thoughts on “WANNABE…

  1. praveze trosku dost dlha :) pretoze nebola strihana s tym zamerom aby som ju nosila takto, takze to je iba na chvilku na fotku pre srandu :D ale dakujeeem!

    Like

  2. ďakujem! ved ja som podobne chcela uz hrozne davno, len sa mi nechcelo za ne vygrcnut tolke prachy (pretoze si viem predstavit, ze by sa mi stalo to iste co tebe)

    Like

  3. aj ja si to uplne pamatam, a preto som neverila vlastnym ociam ked som ich zazrela v sekaci! viem, ze boli povodne aj v takej nude farbe, ktora sa mi pacila viac, ale aj tieto su super!! a dakujem ;)

    Like

  4. ďakujem! a aj ofinka, aj štýl fotiek bol iba jednorázový experiment pre zábavu, takže to treba brať s rezervou! viem, že to nie je nič pre mňa ;)

    Like

Napíš komentár