STRIPES&DOTS

Po pruhovanom saku som túžila už pekne dlho a keď mi konečne prišlo toto, vedela som, že ho musím skombinovať s bodkovanou košeľou. Veľmi sa mi páči ako zábavne a pritom chic spolu pôsobia v tejto čierno-bielej kombinácii. Pre mňa to je jednoznačne harmonická dvojka, ktorú som doplnila už iba o džínsy, maličkú kabelku, obľúbené topánky, červený rúž a hor sa na detské ihrisko! Už si ani nepamätám kedy som sa naposledy hojdala. A čo vy?
 sako,topánky-VJ-style / košeľa-Ahaishopping / džínsy,kabelka-secondhand
Čo poviete na tento outfit? A ako sa vám páči môj mix vzorov? Tiež kombinujete? Pochváľte sa!

14 thoughts on “STRIPES&DOTS

  1. Mne sa to zdá trošku chaotické. Krásnu blúzku zatieňuješ sakom, ktoré je tiež pekné ! A zrazu neviem, na ktorú vec sa mám pozerať. Oboje majú dominantný vzor, a ako celok mi to do kopy nejde.
    Celkove sa veľmi pekne obliekaš, pekne kombinuješ, ale toto veru nie …

    Like

  2. Presne som čakala, že toto je vec, ktorá sa nebude páčiť každému. No mne sa tento experiment páči a jasné, že to nie je na každodenné nosenie, ale raz za čas mi to príde ako príjemné osvieženie ;)

    Like

  3. môžem prestať písať odkiaľ je ktorá vec, ak to tak bude lepšie!! mojim hlavým cieľom je ukázať ako jednotlivé kúsky kombinujem, nie odkiaľ sú. bodkovanú košeľu aj sako si môže predsa každý kúpiť niekde inde…

    Like

Napíš komentár