RE-KA-PI-TU-LÁ-CIA

Rekapitulujem pár outfitov, ktoré som mala na sebe a zaznamenala za posledný, povedzme, mesiac a pol. Mesiac a pol kedy sme od holých nôh a tenkých blúzok, prešli k šatkám, silonkám a vrstveniu s koženou bundou. Nasledujúci outfit, ktorý mám pre Vás nachystaný bude už taký jesenný, že to možno viac ani nejde. No zatiaľ mi povedzte, ktorý z týchto minulých sa Vám páči najviac. A môžete povedať aj prečo, som zvedavá!  Myslíte, že mi viac pristanú šaty, alebo lenivé džínsové kombinejšns? A ak sa Vám páči číslo jeden, môžete zaň hlasovať TU.
Som veľmi zvedavá, ktorá z týchto kombinácií zožne najviac úspechu. Vsádzam na jednotku alebo trojku…či sa mýlim? Pokojne ma vyveďte z omylu a môžete mi tiež povedať, ktorý kúsok z Vášho šatníka je momentálne najnosenejší. U mňa jednoznačne a očividne vedie čierny ´křivák´ , ktorý pchám ku všetkému. Majte peknú nedeľu!

22 thoughts on “RE-KA-PI-TU-LÁ-CIA

  1. mě se to líbí všechno, ale ten s růžovými botami a kabelkou není úplně můj favorit, nemám ráda růžovou :D
    ale jinak, nejradši bych ti ukradla ten křivák a tu zelenou košiliiiiiiiiiiii!♥

    Like

  2. Podla mna ta 2. fotka je naj. :) a inak ked uz tak rekapitulujes nechcela by si nieco prezradit aj o sebe? (vek, skola, praca, priatel a pod.)

    Like

Napíš komentár