malý mix posledných dní | 2

 ľúbim maliny / minulo-týždňový super výhodný nákup (trojo krásnych šiat za 3e! ou jé!) / najlepšia zmrzlina / cestoviny + syrová omáčka + brokolica
 
Tramtadadáá! Ďalší zo série volajme-to-tak-populárne-a-cool-že-random článkov je tu. V podstate ide o pár instagramových fotiek zachytávajúcich vo väčšine prípadov nejaké to jedlo (pretože variť/piecť ma baví a jesť ešte viac). V posledných dňoch som totiž piekla viac než obyčajne (a na jeden spešl článok o pečení sa ešte len môžete tešiť), tak snáď budem v tomto trende pokračovať aj ďalej. Ale aby to tu nebolo iba o jedle, vidieť môžete aj taký menší new-in. Či už ten šatový, keď som minule v New Yorkeri narazila na vyhliadnuté šaty v zľave za euro (šalalaá! tieto zľavy mám najradšej), alebo ten potravinový (lepšie povedané keksíkový) z Marks&Spencer. Tiež by ste tam tie potraviny mohli vykúpiť? A čo také ste naposledy navarili/upiekli/kúpili vy?
taký menší nákup v Marks&Spencer / aj takéto pekné (a chutné) raňajky si viem urobiť keď sa mi chce / časopisy + manikúra + KitKat = najlepší relax / ja a obria porcia výborného sushi
 obľúbené raňajky / vykôstkované a pripravené na koláč / krtkova torta / včerajší farebný obed do daždivého dňa
Majte pekný týždeň!

22 thoughts on “malý mix posledných dní | 2

  1. Ahoj Rebeka musim ti napisat uz :) sledujem ta od zaciatku tvoj blog a je stale lepsi a lepsi, tesim sa spolu s tebou z tvojich nakupov, krasnych farebnych fotiek, uz si mi aj poradila nieco :) Uz sa citim ako tvoja kamaratka, teda ti poviem tvoj blog ma vyznam ako maloktory :)PS: a do tych tenisiek neonovych chod :) D.

    Like

  2. noo..tato virtualna realita ale trosku klame (alias sladke byva vacsinou najfotogenickejsie, tak preto ho tu je tolko), no recept aj tak nemam! ale vdaka za tu lanku!

    Like

  3. ahoj D.!
    juuuuu…tak to som rada! a takyto krasny komentar som uz davno nedostala! dakujem! (len budem mat teraz tremu, aby som ta v nasledujucich postoch nesklamala :D )

    Like

Napíš komentár