LIKE A NERD + giveaway

Keď chcem ozvláštniť svoj výzor či mám chuť na menšiu zmenu, dám si okuliare a je zo mňa raz-dva iný človek. V okuliaroch sa cítim tak inteligentne dôležito (nie, že by som sa tak inokedy necítila, ale určite viete ako to myslím) a náramne si to užívam. V jednoduchých čiernych ste ma mohli vidieť už tu, no tieto korytnačie (ku ktorým ma inšpirovala skvelo-skvelá Adéla)  ma bavia ešte oveľa viac (a myslím, že mi aj viac pristanú či?). Obidva páry mám z Firmoo, kuriér mi ich doniesol pár dní po objednaní v kvalitnom koženom púzdre (spolu s handričkou, miniatúrnym náradím a náhradnými dielmi pre každý prípad) a sedia mi perfektne (veď viete ako sa to hovorí…). No a keď si k nim dám slušácke šaty s límčekom, môžete mi rovno hovoriť pani učiteľka, nemyslíte?
A viete čo je na tom najlepšie? 
Že jeden pár podľa vlastného výberu teraz môžu vyhrať aj TRAJA z vás!

Všetko čo preto musíte urobiť je ísť na TÚTO stránku a spolu s vašim e-mailom mi do komentára poslať LINK na okuliare, ktoré by ste si v prípade výhry vybrali. Je iba na vás či si vyberiete dioptrické, slnečné alebo obyčajné číre. A ak nevyhráte,nezúfajte-stále môžete využiť super akciu, kedy vám prvý pár pošlú skoro zadarmo.
Samozrejme, že by bolo super keby ste ma sledovali tu, na bloglovine či na fejsbúku a ak lajknete aj stránku Firmoo, môžete napísať bonusový komentár čím zvýšite svoje šance na výhru, a to sa počíta, nemyslíte?
Tak si to teda zhrňme! V komentároch očakávam váš mail spolu s linkom na pár, ktorý sa vám najvia páči. Výhercovia budú dokopy traja, z čoho ten na prvom mieste vyhrá okuliare podľa vlastného výberu aj s poštovným a ďalší dvaja dostanú kód na ktorékoľvek okuliare, len to poštovné si budú musieť vyriešiť sami. Držím vám palce!
P.S: Má to menší háčik. Tá prvá cena bude udelená iba v prípade, že sa vás tejto giveaway zúčastní VIAC NEŽ 50. To snáď nebude problém, povedzte preto o tejto súťaži všetkým, vyberajte, virtuálne skúšajte a držte si palce!
okuliare-Firmoo (konkrétne tieto) / šaty-secondhand

67 thoughts on “LIKE A NERD + giveaway

Napíš komentár