LACE&CORAL

Ak nie som pri vode, tak horúčavy najradšej a najlepšie prežívam v ľahkých/krátkych/vzdušných šatách. Tieto biele krajkové sú na to úplne ideálne. Samy o sebe totiž nie sú vôbec nudné, takže nepotrebujú žiadne špeciálne doplnky a ja som s k nim dnes zobrala iba novú koralovú kabelku, ladiaci rúž a jednoduché sandálky. V lete u mňa (očividne) na plnej čiare vedie jednoduchosť a pohodlie. A čo v týchto tropických teplotách nosíte vy? 
šaty-VJ-style / kabelka-House / okuliare-Oasap
Čo by ste povedali z času na čas na takýto rýchly a stručný typ príspevkov?
 Môže byť, alebo radšej preferujete viac (zmysluplnejšieho) textu?

12 thoughts on “LACE&CORAL

  1. Jee akurát som tiež pridala post v krajkovaných šatách :) Ja také milujem, tie tvoje vyzerajú tiež skvelo! A pohodlie je najhlavnejšie, takže mi jednoduchosť vôbec nevadí :)

    Stray Alley

    Like

  2. Myslím, že sem tam nezaškodí ani takýto rýchly príspevok. Šaty sú super, aj ja sama som si včera skúšala jedne ružové čipkované šatočky.. škoda, že neboli kúsok menšie a nemám teraz ani financie. :D Ale väčšinou aj tak nosím len jedne šaty a krátke nohavice s nejakým tričkom.. nech mám na sebe toho najmenej v takých teplotách.

    Like

  3. zlatá si- tie šaty sa mi veľmi páčia :)
    a podľa mňa pokojne rob aj takéto kratšie príspevky, ja napríklad momentálne nemám veľa času na blog, tak tie dlhé veľmi nečítam – viem, som hrozná :)

    Like

Napíš komentár