SHORT SHORTS…

Čo je pre vás synonymom letného outfitu? Sú to plavky a bosé nohy na pláži, ľahké šaty so sandálikmi alebo  iba šortky a tričko? Ja sa neviem rozhodnúť a som tak nejako za všetky možnosti, no dnes to jednoznačne vyhrala tá posledná. Tieto šortky sú jednoducho mega. Mega krátke, mega pohodlné a pre okoloidúcich očividne mega zízacie. Kto vie prečo… Dala som si k nim už iba obyčajné sivé tričko, okuliare a kabelku, ktorú nosím teraz stále.
 Čo hovoríte na tento jednoduchý outfit a čo nosíte v týchto dňoch vy? Pochváľte sa!
P.S: Ďakujem veľmi preveľmi za toto. Ste najlepší!
šortky, kabelka-Romwe / tričko(GAP), balerínky(NewLook), opasok-secondhand / okuliare-Oasap

15 thoughts on “SHORT SHORTS…

  1. pekný outfit a zadok ma dostal :D ale tak, keď ho má človek pekný prečo by neukázal? ja by som môj neukázala, teda nemohla. ja som zato, keď máš čo ukázať ukáž, keď to už bude ovísať, prevísať vtedy už radšej nie :)

    Like

  2. nevsimla som si zeby jej niekde vykukal zadok.. a ak ano, moze si to dovolit s jej postavou..
    ked vidim po uliciach behat plnostihle slecny napchate v sortkach a vselico im preteka-to by sa malo zakazat.
    Katka

    Like

  3. no protoze to má Reb akorát dobře vyfocené. :D :) na druhé fotce odspodu jde vidět, že když jde, naskytne se kolemjdoucím delikátní pohled na její zadek, myslím takový ten spodek půlek. :D asi sem konzerva, ale i když mám taky v pohodě zadek, moje půlky zůstanou schované, přijde mi to totiž hrozně lascivní. :) Ale každopádně Reb si to může dovolit, má ukázkovou postavu. :) Ale fakt nechápu, proč se diví, když je jasné, na CO se asi tak všichni můžou dívat, protože i já když vidím slečnu na ulici s takovýma šortkama, tak se podívám, protože obdivuju její odvahu. :D :)
    Kristýna

    Like

Napíš komentár