ORANGE AND PINK STRIPES…

Už sa vám stalo, že ste mali nutkavú potrebu niečo so sebou urobiť a potrebovali ste to hneď? Bez toho aby ste si to rozmysleli, počkali na odborníka alebo aspoň na pomoc kamarátky? Ja som si tak v sobotu o polnoci (príznačne na Deň detí) ostrihala ofinu. Z ničoho nič. Vzala som nožnice, odstrihla asi 15 cm a už nebolo cesty späť. Myslela som, že sa ráno budem preklínať a budem z toho zúfalá, no táto situácia na prekvapenie (ešte) nenastala. Už som aj zabudla aké je to mať vlasy v očiach (hlavne keď fúka, čo je pri momentálnom počasí skoro stále), no aj napriek tomu som zatiaľ spokojná. Spokojná som aj s týmto ružovým rúžom, ktorý začínam nosiť až podozrivo často. Vďaka nemu som znova oprášila aj kabelku rovnakej farby a konečne vyvetrala tieto pruhované šaty. A ak by sa dalo, tak by som v tomto pohodovom outfite chodila normálne aj celý týždeň. Poznáte ten pocit?
 šaty(secondhand), trenčkot(secondhand), šatka, balerínky-H&M / kabelka-VJ-style / okuliare-Elle

P.S: Postrehli ste farby korešpondujúce s KeepCup-om, o ktorom som vám tu minule básnila? Tak sme sa zladili, až zostal pri fotení zabudnutý v kabelke. Nevadí. Pekne si ho domyslite a snáď nabudúce už bude na scéne aj on.

9 thoughts on “ORANGE AND PINK STRIPES…

  1. veľmi sa mi páčia ovocníčkovské farby. naposledy keď som si ofinu strihala sama som chodila 2 tyžne s baretkami a čiapkami, tak som si už strihanie vlasov zakázala :D

    Like

  2. Ofina ti pristane.. ja zvyknem mat také obdobie, ked chcem ofinu dorovna, škoda len že nemám rovné vlasy, tak ma to stále odradí… :D raadšej si ju nechám už dorást. :)

    Like

Napíš komentár