JUMPING IN MY MINT SHOES…

 Pamätáte ako som vám v poslednom new-in poste naznačila nejaký super sekáčový úlovok? Tak teda tramtadaáááá tu ho máme! Teda ICH! Moje nové Converse, zoznámte sa. Normálne som neverila vlastným očiam, keď som ich zbadala chúďatká zastrčené medzi kopou iných topánok v našom sekáči. Hneď na prvý pohľad ma zaujala tá farba, po ktorej som automaticky vyštartovala. No nečakala som, že to budú Conversky a práve v mojom čísle. No čo sa nestalo? Vravím tomu osud. Od tej chvíle som ich už vôbec nechcela pustiť z ruky. Celá vytešená som zaplatila (veľmi smiešnu čiastku) a veselo som si vykračovala domov! Už sú opraté, voňavé, nablýskané a takto v nich skáčem od radosti. Aj od radosti z toho, že som zmákla tú najťažšiu skúšku like a boss! Už ma čaká iba jedna. Šalalááá.
 džínsy, tričko(NewLook), bundička(H&M), topánky(Converse) – všetko secondhand / taška-H&M / okuliare-Elle

 Čo na ne hovoríte? A aký je váš najlepší úlovok z posledných dní? Tiež z niečoho skáčete od radosti? Pochváľte sa (a jasné, že to nemusí byť iba materiálne). Inak ak by ste sa chceli pokochať samými krasotinkami (či mňamkami), tak môžete zablúdiť na môj čerstvý tumblr TU. A ak mi chcete pomôcť vyriešiť ďalšiu dilemu, tak TU.

P.S: Na tých svojich výrazoch sa strašne smejem. Snáď nie som jediný človek čo sa pri skákaní takto ksichtí.

24 thoughts on “JUMPING IN MY MINT SHOES…

  1. mrcha :D tak toto by som povedala, keby som ťa nemala rada. ale zbožňujem tvoj blog, aj tie tvoje sekačové kúsky. ja som bola včera vymetať obchody, takže dnes a zajtra budú články na mojom blogu. ale v sekáči som neobjavila nič čo by som si musela zobrať domov. boty vyčaptané, vestička s gombíkmi – bez gombíkov, a čo som ja švadlena, aby som si niečo kúpila a musela to ešte aj zašívať, upravovať a tak. keby som taká šikovná, no dajme tomu, ale za normálnu sumu a nie, aby som si to kúpila v obchode (nové) o dve ečka drahšie. no nič trochu som sa rozpísala zase, lebo mňa z tých našich sekašov ide vykotiť. Pekné fotos, boty, kabelka a ku skúške gratulujem :)

    Like

  2. tie ksichty sú perfektné :D a rozhodne nie si jediná, u mňa aj pokus o prirodzený úsmev dopadne nejakým takýmto podobným ksichtom :D
    a tie conversy neskutočne závidím. takej peknej farby a ešte aj v sekáči! mám pocit, že u nás v sekáči by som také šťastie nemala :D

    Like

  3. no toto bude znieť trošku čudne, lenže ja som bola predvčerom v sekáči a kúpila som tam tie najlepšie conversy na svete :D nenosené čierne kožen(kov)é v mojom čísle… takže si viem predstaviť tú radosť :))

    Like

  4. juuu ďakujem za pochvalu (a aj za tú mrchu a skúšku). a úplne si viem predstaviť sekáč, o ktorom hovoríš. ono je najdôležitejšie natrafiť na taký fakt dobrý a potom to už ide samo. tak držím palce!

    Like

  5. heheeeej :) tak to gratulujem a kde v Žiline sa dajú získať takéto skvosty (ja som si tam naposledy u vás jedny kúpila, ale nie za také smiešne peniaze :D)

    Like

  6. heheeeej :) tak to gratulujem a kde v Žiline sa dajú získať takéto skvosty (ja som si tam naposledy u vás jedny kúpila, ale nie za také smiešne peniaze :D)

    Like

Napíš komentár