TROPICAL NEW IN

 Mám rada ten pocit keď prídem domov a čakajú ma tam nejaké balíčky. Mamina mi vždy v telefóne hlási, že mi niečo prišlo a ja sa neviem dočkať ako to rozbalím. Stále sú to pre mňa také malé Vianoce. Veď kto by nemal rád rozbaľovanie a prekvapenia? A tak prvá vec, ktorú po príchode urobím (no dobre.. pravdu povediac sa najskôr so všetkými zvítam a vycikám) je rozbaľovanie, skúšanie a tešenie sa z nových prírastkov! Tentokrát to boli dvoje skvelé šaty a neónové hodinky. Keď som k nim pridružila ešte zopár ďalších noviniek, všimla som si, že všetky spolu majú taký tropický nádych. Farebné potlače, papagáje, kvety, ananás, tyrkysová a zelená farba. Celé to skvelo vystihuje blížiace sa leto, čo poviete? Tak poďme kúsok po kúsku. Peplum top som si zamilovala v háemku na prvý pohľad. Tento trend sa mi dostáva pod kožu a bola som zo seba celkom prekvapená, že som si vybrala práve tento, ako som ho ja nazvala, džungľový. Je to celkom výrazný kúsok, no na leto podľa mňa úplne ideálny. Už sa neviem dočkať ako  ho skombinujem s džínsovými šortkami, alebo jednoduchou sukňou.   Ďalším kúskom s tropickou tematikou sú šaty, ktoré sú vám možno známe z plagátov s Vanessou Paradis. Sú to tieto z aktuálnej Conscious kolekcie v háemku, aj keď tie moje asi nebudú veľmi cosncious keďže sú odtiaľto. Niekedy sa normálne nestačím čudovať čo všetko sa už fejkuje. Aký na to máte názor vy? Podľa mňa by si mohli odpustiť aspoň tie štítky, ktorými sa vydávajú za H&M, Zaru alebo Asos. A keďže hovoríme o letných kúskoch, nesmú chýbať plavky. Tie na fotke sú značky Cubus a je to môj obľúbený strih bandeau. Iné už asi ani nenosím a aké plavky máte najradšej vy? Všetko to dopĺňajú neónové hodinky (asi moje druhé v živote!!), ktoré som si vybrala na stránke mojehodinky. Dlho som váhala nad farbou, no nakoniec to vyhrala táto zelená a myslím, že som urobila dobre.
 Druhé šaty z už spomínaného balíčka boli biele, krajkové a ja som sa do nich úplne zamilovala. Až tak, že som si ich musela hneď včera obliecť, takže sa môžete tešiť na fotky outfitu. Uhádnete s čím som ich skombinovala? Predposledným kúskom tohto new in-u sú pierkové náušnice, ktoré vyrobila moja mamina. Asi viete, že nie som veľmi náušnicový typ, ale tieto sa mi veľmi páči (hlavne tá farba), tak som zvedavá ako si s nimi poradím. No a posledný kúsok ste už mohli vidieť pred časom na fejsbúku, no do tejto zostavy mi úplne pasoval, tak som ho musela odfotiť. Ide o ananásový sveter, ktorý som ulovila v sekáči za smiešnu cenu (óo áno! nech žijú výpredaje v sekáči!). Tá flitrová aplikácia ma hneď zaujala a moja radosť bola ešte väčšia keď som si prečítala že je to spolupráca nejakého dizajnéra pre Topshop. Po chvíľke gúglenia som našla celú kolekciu Markus Lupfer for Topshop a zistila, že jeden sveter stál až 85 libier. A tento ananásový sa mi páči zo všetkých najviac. Tomu sa hovorí úlovok! Inak včera som absolvovala s maminou ďalšiu tour de sekáč a objavila ďalší super-truper kúsok, z ktorého sa veľmi vytešujem..no o tom až nabudúce. Zatiaľ mi prezraďte čo vy a tropické oblečenie? Nosíte farebné kvety, papagáje či ananásy? A ktorý kúsok sa vám z týchto mojich páči najviac? Užívajte si víkend! Pac.
peplum top-H&M / papagájové aj krajkové šaty- odtiaľto / plavky-Cubus / hodinky-s.Oliver odtiaľto /
 sveter (Markus Lupfer for Topshop)-secondhand /  náušnice-DIY

13 thoughts on “TROPICAL NEW IN

  1. Tie H&M fejkové šaty sú krásne a biele čipkované sú top! Včera ti super sekli! :)
    Btw bývajú aj v tom sekáči pri polícii zľavy? :)

    Like

  2. ja som si ich vybrala v ramci spoluprace…cize som za ne neplatila, tak preto! (inak by som si ich tam nekupila za tu cenu. to radsej original)

    Like

  3. Z tvojich kúskov sa mi najviac páči peplum na prvej fotke a náušnice na druhej :) Ale všetky veci sú skvelé a teším sa na ne v outfitoch. Inak ja taký strih plaviek nenosím, som asi najplochejšie dievča na planéte Zem, a toto mi určite nepristane, lebo som to už skúšala :D najradšej mám trojuholníčkové s jemnou výstužou (nemyslím tie tvrdé, ale obyčajné plavky) :)

    http://www.seesimona.blogspot.com

    Like

Napíš komentár