frajdejs čískejk

V piatok sme sa boli ako riadni prieskumníci prieskumovať na VŠVU a musím povedať, že ten horský výstup za to naozaj stál. Veď taký chutný čískejk si na bakalárskej práci (ó áno celá tá inštalácia, ktorú by som hneď brala aj domov je totiž bakalárska práca) nedáte len tak hocikde. To je aká super škola!  V animácii vidíte ako veľmi mi chutil ( a kiež by bol aj taký nekonečnýý!!). Ale aby ste si nemysleli, že som tam iba jedla, tak verte, že som si poctivo prešla všetky ateliéry a môžem povedať, že najviac sa mi páčil  asi ateliér odevného dizajnu, skla, vizuálnej komunikácie, ako aj ten Jeho reštaurátorský. A ešteže nemal ten čískejk samostatný ateliér (ktorý si ale podľa mňa istotne zaslúži), pretože všetky ostatné by potom mali fakt veľmi silnú konkurenciu.
P.S: A ak by niekto náhodou vedel kde zoženiem taký pekný servis (hlavne ten stojan na koláčiky) tak prezraďte!

15 thoughts on “frajdejs čískejk

  1. ten servis na kávu/ čaj poznam podla toho neopakovatelneho čajnika, a maju ho na počudovanie k dostatiu v tescu na kamennom dole v tej časti riadov do domacnosti. :):) …predava sa to na kusy…

    Like

  2. veeeď…to ma napadlo až keď som kukala doma fotky v počítači. v podstate som ani neplánovala fotiť, tak preto tam je. ale už sa to snáď nebude opakovať. ;)

    Like

  3. vďaka za tip!! to je obchodík hneď vedľa mojej školy, takže ho poznám! a ááááách také pekné veci tam majú. zvyknem si tam ísť potešiť oko. (len keby mali aj krajšie ceny..50e za etažér fakt nedám). a ak poznáš nejakú lacnejšiu alternatívu, tak sem s ňou ;)

    Like

Napíš komentár