5 things…

Konečne nastal citronáda time.
Nová kuchárska kniha s príslušenstvom a najlepšie mentosky (tie piňakoládové om-nom-nom)
Rozhodla som sa presedlať na prírodnú kozmetiku, tak sa momentálne zoznamujem so značkou Ryor. Máte s ňou niekto nejaké skúsenosti? Odo mňa sa určite v najbližších dňoch dočkáte recenzie!
❤ Zahraničné periodikum preskúmané, seminárky napísané. Teraz sa už iba konečne začať učiť, pretože skúškové klope na dvere. Mozgové závity pritom odporúčam zásobovať jahodami. Už nech je po!
❤ Tadááá! Ďalšie kapkejky, ktoré vznikli za pomoci nového náradia (viď vyššie). Najviac som hrdá na farbu krému (a jasné, že aj na tú lahodnú pomarančovo-čokoládovú chuť).
Toť súhrn pár maličkostí z posledných dní. Čím ste si urobili radosť vy? Pochváľte sa! A majte pekný víkend.

13 thoughts on “5 things…

  1. Tie kapkejky su tvoja výroba? Wooow! Budes konkurencia giraffke?:-D
    Kozmetika Ryor je asi taká “prírodná” ako Oriflame, otoč si fľaštičky a čítaj zloženie.

    Zdenka

    Like

  2. s tou kozmetikou máš pravdu, no mne to zase nejako extrémne neprekáža..túto značku som chcela vyskúšať už dlho..tak som zvedavá čo to bude zač. a za kapkejky ďakujem!! snažím sa ;)

    Like

  3. skús tutti frutti menstosky :) chutia úplne ako tie cukríčky, čo sa kedysi vyrábali. v bille ich zoženieš.

    Like

  4. Ahoj, co se tyce RYORU, pouzivam ho uz delsi dobu. Za tak nizkou cenu je to uplne vyborna kosmetika a hlavne pani, co tuhle znacku vytvorila, se svym zakaznikum opravdu venuje a clovek se na ni muze obratit s jakymkoli dotazem. Taky je fajn, ze maji ve sve kosmetice co nejmin nebo rovnou zadne spatne veci. Pouzivam od nich ruzne kremy, hodne mam rada i jejich sampony. Po asi dvou mesicich jsem videla obrovsky rozdil. Mela jsem je o dost lesklejsi a celkove zdravejsi. Takze RYOR naprosto doporucuji :-). Pokud bys nekdy chtela vyzkouset neco hodne prirodniho (a uz trochu drazsiho), doporucuji navstivit prodejnu Manufaktura. Poridila jsem si tam myci gel pro miminka, kterym smyvam vecer v prvni fazi makeup pod vodou a mam po nem uplne hladockou, miminkovskou plet. :-)

    Like

Napíš komentár