OM-NOM-NOM…

Myslím, že všetci radi papáme (beda tomu kto nie) a ja odkedy som v Bratislave čoraz radšej aj varím. A keďže ma baví si moje výtvory predtým ako definitívne zmiznú v žalúdku odfotiť, prinášam malý prehľad toho (najfotogenickejšieho) na čom som si v poslednom čase pochutnávala. Nie sú to žiadne špeciality, ale predovšetkým rýchle, chutné (a lacné..veď študentský život nemusí byť iba o rožkoch a párkoch) jedlá, ktoré mám rada a ktoré tiež rada varím. Zaujímalo by ma čo si o poste tohto typu myslíte a či by sa vám páčilo ak by sa tu jedlo objavovalo trošku častejšie ako doteraz. Môže byť takéto spestrenie medzi outfitmi? P.S: Ja osobne pri podobných fotkách na ostatných blogoch vždy vyhladnem, tak si radšej bežte ešte rýchlo zobrať niečo pod zub.
 ❤ Penne v syrovej omáčke so šunkou a brokolicou
Vafle s jahodami
❤ Kuracie soté s ryžou (mňaaam baby karotka!!)
❤ Cesnaková pomazánka, ktorá je u nás v posledných dňoch top topov.
❤ Špagety v paradajkovej omáčke s kuracím mäskom a mozzarellou
Bageta s čerstvým syrom a reďkovkou
❤ Obľúbené cupcakes, ktoré sú čoraz krajšie (a chutnejšie). Lepším sa!

Tak čo vy na to? Čo sa vám z mojich výtvorov najviac pozdáva? A tiež radi varíte/pečiete? Ak máte v rukáve nejaký obľúbený, jednoduchý a rýchly recept, tak sa s ním určite podeľte! Stále totiž hľadám inšpiráciu na spestrenie a vylepšenie mojich kulinárskych schopností! No a teraz bežím niečo zjesť aj ja. Bon apetit!!

15 thoughts on “OM-NOM-NOM…

  1. Poprosila by som pridávať to cez deň :) lebo napchávaniu na večer sa snažím vyhýbať. Taktiež by ma potešili aj receptíky. Vyzerá to úžasne. Hlavne naservírované. Mám rada, keď jedlo nie len dobre chutí, ale aj vyzerá a toto vyzerá mňamózne :)

    Like

  2. tieto su veľmi jednoduché:-) ale veľmi obľubené aj u mňa…:-) cesnakova pomazánka je moja TOPka tiež:P ale zda sa mi, že robím inú…/tip rodinnej z Billa:-)/ tak sa pochváľ aj receptom:-)

    Like

  3. Rada sa pozerám na pekné jedlo, čo vyzerá chutne :) Cupkaky vyzerajú krásne, hoci určite bolo skvelé všetko :) Takže pre mňa takéto posty áno, rada sa pokochám. Ja plánujem časom tiež prispievať fotkami jedla, dnes som s tým práve začala :)

    Like

  4. teda, jídlo vypadá výborně, líbí se mi, jak to máš krásně naaranžované a vyfocené. Mám se ještě co učit :) já jsem hlavně většinou už tak hladová, že to jen tak cvaknu a jdu to sníst :D a ten první talíř je krásný!! :)

    Like

  5. jasne, ze mozem! rozpustis si trochu masla, pridas makky syr, trochu mlieka, kyslu smotanu, osolis a vyladis konzistenciu a chut (proste ochutnavas a pridavas mlieko/smotanu/syr/sol podla potreby). medzitym si vedla uvaris brokolicu, ktoru po uvareni prudko schladis studenou vodou a pridas do omacky spolu so sunkou nakrajanou na tenke pasiky. to vsetko das na uvarene (al dente) penne a vychutnavas! dobru chut ;)

    Like

Napíš komentár