VÍKENDOVO…

 makové raňajky s kafíčkom (pre mňa jedine s veľa mliekom a cukrom..kávičkári ukameňujte ma, ale inak mi to nechutí)
 deň narcisov aj u nás doma
 vitamínová sváča
 ďalšie novinky do šatníka, tentokrát džínsová sukňa a sačko odtiaľto. Na outfit v sukni sa už môžete tešiť!
 najlepší sobotný obed – dukátové buchtičky!
   nové sovičkové krabičky z výpredaju v Ikea
 vitamínová bomba podruhé
Toť útržky z môjho víkendu. Dôkaz, že nie všetky blogerky jedia stále iba šaláty a samé zdravé mňamky. A aký víkend ste mali vy? Ja som síce väčšinu času písala seminárky, ale aj tak som si celkom užila to krásne slnečné počasie. Konečne začína obdobie vysedávania vonku, na tráve, s kofolou a zmrzlinou. Teším sa na prvý tohtoročný piknik! Ale najskôr chcem mať z krku všetky tie školské veci. Tak snáď to čo najskôr zmáknem. Držte palce. Čo inak hovoríte na tento typ postov? Taký food-new-in-ovský miš maš? Môže byť, alebo to je pre vás skôr nuda? Každý názor sa počíta! Majte pekný pondelok, ja utekám do školy! Pa.

sons of anarchy seasons 1-3 dvd box setsons of anarchy seasons 1-4 dvd box setsons of anarchy seasons 1-5 dvd box setsons of anarchy seasons 4 dvd box set

15 thoughts on “VÍKENDOVO…

  1. Tie sovičkové krabičky ti asi ukradnem ❤ Dukátové buchtičky veľmi neobľubujem ale kiwi a kafíčko s mliekom a cukrom to už áno, a samozrejme makovník :) Food-new-in-ovský miš maš rozhodne môže byť :)

    Like

  2. aj ja by som si ich cela ukradnut (kebyze nie su moje :D ).a praveze na dukatove buchticky ma naucili este v skolskej jedalni na zakladke! tam mali najlepsie.

    Like

  3. Kivi, mnaaam, asi si ho zajtra pojdem kupit :) taketo posty su moc fajn a inak mna by aj celkom zaujimal tvoj zivotny styl, co jes, ci sportujes, ako casto a ako vyzera taky tvoj bezny den a tak, lebo mas dokonalu postavu, tak by som chcela nejaku inspiraciu, ze ako to robis :) pre mna by aj to bol velmi zaujimavy clanok :))
    Emily

    Like

Napíš komentár