HAPPY DAY…

 Mám šťastný deň. Určite za to môže táto košeľa. Prišla mi včera, no mám pocit, že sa poznáme už večnosť. Je bodkovaná, je z najpríjemnejšieho materiálu a ja neviem ako som bez nej mohla doteraz existovať. Dnes som ani nemusela rozmýšľať čo si obliecť, pretože voľba bola jasná. Ráno som v nej absolvovala pohovor a môžem ju pokojne nominovať na pozíciu ´šťastná košeľa´. Vlastne celý tento outfit je šťastný. A ešte aj rozžiaril upršanú Bratislavu. Čo vy na ňu? Tiež máte nejaký podobný kúsok, ktorý vám nosí šťastie? Aký to je? Prezraďte!
 košeľa-Ahaishopping / sveter, topánky-NY / džínsy(Pieces)-secondhand / kabát-F&F / kabelka-Next

18 thoughts on “HAPPY DAY…

  1. Sekne ti to (ale to vždy). Tie nohavice sú zaujímavé. Kde majú zapínanie? Alebo sú také elastické, že ani zips im netreba? Ja asi nemám nič čo mi nosí šťastie. Skôr mám takých mojich favoritov v šatníku, ktorých nosím ako vôľ kožu.

    Like

  2. môžem sa ťa opýtať, kedy si tú košeľu objednávala? Ja som z tej stránky bjednávala už pred 3 týždnami a ešte mi neprišla :( Ozaj a tá bodkovaná je super. Aké je to číslo? S, alebo M? Dakujeeem :)

    Like

  3. aj ja som mala šťastné pero! a potom dopísalo :( tak snáď nájdem nejakú náhradu (alebo si to budem kompenzovať touto košeľou)

    Like

Napíš komentár