nedeľnô.

 raňajkovô. 
Máte radi Nutellu? Máte radi Ikeu? Pýtate sa čo majú tieto dve veci spoločné? Viac než si myslíte. Práve v Ikei som totiž objavila túto velemňamóznu záležitosť. Predstavte si Nutellu s kúskami karamelu…veruže to je nebíčko v papuľke. Nominujem tento Chokoladkrokant bredbar na objav týždňa!
desiatovô pomarančovô.
Céčko predsa treba dopĺňať. A keď sú tie pomaranče ešte tak pekne farebné.
obednô palacinkovô.
Som palacinkový kráľ a ak ste to ešte nevedeli, už to viete. Dnes sme mali palacinkovú nedeľu čo znamená palacinky s lekvárom, palacinky s džemom, palacinky s Ikeatellou (že aký názov som tomu vymyslela) palacinky so šľahačkou, palacinky s palacinkami…Sme prepalacinkovaní a je nám najlepšie.
freshovô.
Po obede nasledovala druhá vlna dopĺňania vitamínu a podobe čerstvo vytlačenej šťavy. Mňam.
 jablkovô-škoricovô.
Maškrtíme celý deň. A keď nám došli pomaranče vrhli sme sa na jablká. Nech žije nastrúhané jablko so škoricou!
 nákupnô.
Taký menší s módou nesúvisiaci ňjú in alias nákup v Kiku (tá najrozkošnejšia matriošková krabička, farebné zdobeníčko a bodkované košíčky) a sovičky z Ikei. 
 spotrebovanô.
Nerobím často kozmetické články, ale keď som pri upratovaní prišla na to, že moje obľúbené produkty mi skoro v rovnakom čase došli, rozhodla som sa s vami podeliť o zopár tipov. Pleťová voda Balea mi už dlhší čas vyhovuje, rovnako ako odličovač a uhorkový krém Ziaja. Až tak, že všetky čo vidíte na obrázku boli už moje druhé či tretie balenia. Viem, že si ich kúpim znova a ak by som neobjavila Dermacol make-up cover tak idem aj do tohto háemkovského korektoru.
 motivačnô.
No a na záver jedna motivačná. Kúpila som si v Háemku skvelú červenú športovú podprsenku. Tak dúfam, že ma dokope do pravidelného cvičenia. Dúfam, že už od zajtra (a čo, že si to hovorím už pár dní)!
A vy ste mali akú nedeľu??
P.S: Už zajtra sa žrebuje!! Tak šup šup sem.

27 thoughts on “nedeľnô.

  1. ja som výnimka potvrdzujúca pravidlo – nutellu moc nemusím, iba občas a málo, neviem si predstaviť, že by som to do seba tlačila len tak… bohužiaľ, ostatné sladkosti/slanosti mi chutia viac než dosť :)) čo už…každý nemôže mať 34, však ? :)
    pekný zvyšok dňa :)

    akovradiu.blogspot.com

    Like

  2. Ikeatella, lol :D Musí chutnat luxusně!
    Palačinky taky miluju, mohla bych je jíst pořád. A odličovací vody od Balei a dvoufázový odličovač od Ziaji jsou taky mí oblíbenci :)

    Like

  3. ten spodny lem asi tak po 2-3 praniach. :( preto som si povedala ze ak sportovu podprsenku, tak uz iba zo sportoveho obchodu

    Like

  4. aaaa :( a to som na sportove oblecko z haemka citala uz zopar chval…inak by som si ju nekupila. stale tajne dufam, ze to nie je moj pripad..no uvidime po par praniach..myslis, ze by som ju teda radsej prat rucne?

    Like

  5. Na takú peknú nedeľu by som sa aj privtierala :D Ovocie milujem, škoricu by som síce nahradila mrkvičkou ale inak mňamky všetko a my budeme mať palacinky (s tvarohom) zajtra už sa teším.

    Like

Napíš komentár