DETAILS OF MY DRESSES…

Šaty sú skvelá vec. Pohodlná, praktická (veď netreba kombinovať vrch a spodok), ale hlavne dievčenská. To všetko ma na nich baví. Samozrejme, že ma takisto (hmm..nečakane) baví objavovať stále nové a krajšie kúsky, ktoré by sa mohli skamarátiť s tými čo mi už visia v skrini. To, že v nej mám čoraz menej miesta asi o niečom naozaj svedčí (a to ste ešte nevideli výsledok mojej nedávnej žilinskej tour de sekáč). Ale dnes to bude o tých už osvedčených a obľúbených. Urobila som si koláž ich detailov, z ktorej jasne vyplýva aké šaty mám najradšej. Krajkové, s límčekom, pruhované, no predovšetkým s tie rozkošnou potlačou. Mačičky, vtáčiky, jelenčeky či námornícke loďky…beriem všetko! Čo vy a šaty? Tiež ich tak ľúbite? Aké najviac? A ktoré z mojich obľúbencov sa vám najviac páčia? Ak by ste ich túžili vidieť v celej kráse na mne, klikajte a hľadajte podobnú koláž TU. 
Tak ktoré sú podľa vás tie úplne najviac najkrajšie? Ja si asi neviem vybrať len jedny…

11 thoughts on “DETAILS OF MY DRESSES…

  1. ty máš takú krásnu zbierku :) a vždy nájdeš tak skvelé kúsky. ja by som teraz na jar/leto nejaké tiež chcela, ale nikde nikdy na žiadne nenatrafím.
    a najviac sa mi páčia vtáčikové a tie prvé (:

    Like

  2. vsetky su nadherne! naozaj!
    ja šaty milujem mám ich asi 20 kusov, väčšinou su elegantné, na obedy s generálnym :))) ale naozaj šaty su super, nemusím vela vymýšlat len si dáš opasok alebo náhrdelník, jemný svetrík a ides :)))

    velmi tazka otazka podla mna su nej 5 a 10 :)))

    Like

Napíš komentár