IDE SA SÚŤAŽIŤ!

Holahej! Takto pri nedeli by sme si mohli dať novú súťaž, čo myslíte? Je to jednoduché. Buďte mojim pravidelným čitateľom, dajte lajk TU (môžte aj TU) a ak sa na vás usmeje šťastie, budete si môcť vybrať AKÝKOĽVEK ŠPERK (či už náhrdelník/náramok/náušnice/prsteň/brošňu alebo aj hodinky) podľa vášho výberu ODTIAĽTO do hodnoty 8$ (čo sú naozaj skoro všetky). A výber máte skutočne široký. Na obrázku je pár mojich favoritov zo sekcie náhrdelníky, keďže okrem perlových náušníc je to asi jediný šperk, ktorý nosím. Najviac by som si dala povedať asi na ten tyrkysový. A čo vy? Takže nezabudnite do komentára pripísať váš e-mail, držte si palce a takisto mi môžete povedať čo sa vám na blogu páči, čo vám tu možno chýba a aké články by ste tu ešte chceli vidieť. Som zvedavá!

82 thoughts on “IDE SA SÚŤAŽIŤ!

  1. ojojoj, nahrdelnik by som vedela upotrebit kazdy jeden:-D
    tiez nemam co blogu vytknut, paci sa mi aj po slovnej, stylistickej stranke, ja som na slovencinu uchyl;-) a prijala by som posty a la co mam v kabelke alebo nejake interierove posty…a milujem new in-y!
    katarinceek@gmail.com

    Like

  2. zuzana.klucarova@gmail.com (vsetko splnene! :))

    :) blogujes svojskym roztomilym sposobom… takze to menit ozaj nemusis. ale ak mi nieco chyba, tak mozno… viac o tom, co ta bavi (aj ked je to modny blog, ludi zaujima, co citas, ake filmy pozeras, aku hudbu pocuvas…hadam to neznie prilis stalkersky :D myslim, ze taketo prispevky nemavas moc casto)

    Like

  3. mne sa páčia veľmi tvoje outfity, ale páčilo by sa mi, keby si ešte viac fotila nejaké miesta, kam rada chodíš, kde žiješ a také random fotky, to by bolo fajn, inak mám tvoj blog strašne rada, patrí medzi tie, ktoré čítam pravidelne :)

    tinn.pryst@gmail.com

    Like

  4. tvoj blog som objavila len prednedávnom, ale hneď som ho celý prelustrovala :), veľmi ma baví. tvoje outfity sú super, ale tiež by bolo možno fajn vidieť niečo viac z teba (miesta, kam rada chodíš, fotky z výletov atď). a za giveaway palec hore :)
    ondrigovakatarina@gmail.com

    Like

Napíš komentár