WAVES…

   Nestáva sa to často, ale dnes to asi naozaj prišlo! Good-hair-day. Ani som nevedela, že môžem mať také pekné vlnky. A to som si s nimi naozaj nič nerobila. Absolútne nič. Ak to náhodou bolo tým vetrom, ktorý predtým fúkal ako o život, tak mu odpúšťam aj to, že som si  kvôli nemu necítila prsty na rukách (o nose ani nehovorím!).  I keď spoza okna to vyzeralo už tak jarne. No keďže tento môj ´drsňácky´ outfit som vám chcela ukázať, tak som vydržala aj tú pocitovú teplotu asi mínus milión stupňov a tvárila som sa, že to slnko naozaj hreje. Nie. Nehrialo. Ale aspoň som konečne po dlhom čase vyvetrala křivák, dala si k nemu červené šaty a tvárila sa drsne. ;) Čo vy na tento štýl? Na tento štýl na mne? Môže byť? A čo vy a vaše vlasy? Aký mali deň?
 šaty, bundička, blúzka, topánky-H&M / kabát-F&F / kabelka-Next / okuliare-Elle

P.S: Challenge accepted ;)

26 thoughts on “WAVES…

  1. Ďakujeeem! Šaty som kupovala nejako v novembri-decembri tusim..a su z H&M Trend tak skus tam pokukat..viem, ze boli este v takej modro-fialovej ;)

    Like

  2. Reb musím ťa pochváliť, pretože som si všimla, že pridávaš príspevky podctivo takmer každý deň :) Len tak ďalej ;) a ešte otázočka: Nechystá sa do šopi nejaká kabelôčka? :)

    Like

  3. oooo ďakujem, ďakujem! naozaj sa snažím a veľmi ma to baví..tak snáď to neupadne keď začnem chodiť do školy :D Ale budem sa stále snažiť najviac! No a kabelôčka by sa mohla chystať, keď prídem domov a poupratujem v kabelkách-čo by sa mi zišlo veru ;) tak snáď čoskoro.

    Like

Napíš komentár