G G G GIVEAWAY…

Holahej! Dávno sme tu nemali giveaway! Všímate ten rým??  Tak teda aby ste v tom  mali jasno, poviem vám ako to bolo. V rámci experimentovania a nutkavej potreby zavesiť si niečo na ucho som si objednala z Vj-style tento ear-cuff. Nikdy som nič podobné na sebe nemala, ale pri pohľade na ostatných s rôznymi vecičkami zavesenými na uchu sa mi tento nápad naozaj pozdával a túžba vyskúšať to bola väčšia ako moje racionálne a praktické ´ja´. Aké typické! Tak som klikla, objednala a čakala. No a včera TO prišlo! Keď som to rozbalila bola som zvedavá ako to vyzerá, ako to bude držať a tak. Nainštalovala som si teda tento zázrak za ucho, pripevnila (na tých lístočkoch je vzadu ešte malá sponka, ktorá to upevní vo vlasoch) a dívala sa do zrkadla. Hmmm. Nevyzerá to zle. To naozaj nie. Tie zlaté lístočky sa mi páčia ALE kam s tým sakra pôjdem?? Viete, že mi nerobí problém obliecť si hocičo…no s týmto ear-cuffom som sa jednoducho  ako sa hovorí nestotožnila. Áno. Malo mi byť hneď jasné, že nie som ten typ na podobné vecičky…ale keď niektorým ľuďom to tak sekne! Hold nemôžem mať všetko a preto radšej zostávam pri obrích mašliach a podobných rozkošnostiach. Veď ma poznáte. 
Ale som si istá, že medzi vami sa určite nájde niekto komu sa to páči a vynosil by to viac ako ja! Alebo prinajmenšom by to vyskúšal, nie? Snáď nedopadnete ako ja ;)
 Tak teda TRAMTADADÁ tento zlatý ear-cuff môže byť len a len váš ak ste mojím follower-om a ak lajkujete moju stránku TU. Ak toto všetko spĺňate tak hor sa napísať mi komentár s vašim mailom. 
A tiež môžete pripojiť vlastné skúsenosti s ear-cuffmi. Máte? Nosíte? Chcete? Páči sa vám? No a potom si už len držte palce! Random vyberie šťastlivca za pár dní..tak si pohnite ;)

27 thoughts on “G G G GIVEAWAY…

Napíš komentár