All is not golden that glitters and not all that glitters is gold…

V poslednom čase sa zo mňa očividne stáva straka. Všetko čo sa blyští musí byť moje. Už mám tú najtrblietavejšiu kabelku, na ktorú som číhala odkedy sa objavila v obchodoch, no počkať si na finálne zľavy sa naozaj oplatilo. Táto kráska s mašľou už je moja rovnako ako vybíjané mokasíny. Taktiež kúpené vo veľkej zľave. Takto sa predsa nakupuje! Ku kabelke ladiaci trblietavý lak spolu so zlatou gumičkou (má vlastne hair cuff nejaký adekvátny preklad?) sú už iba čerešničkou na torte. No a zázrak na záver menom Dermacol make-up cover. Mejkap, ktorý je ten najlepší korektor (a že zakryje naozaj naozaj všetko). Po prečítaní množstva pozitívnych recenzií a spotrebovaní minulého korektoru padla jasná voľba na tento. A ešte aj on bol v akcii!
 A čo superské ste ulovili v zľavách vy? Tiež ste straky a číhate na všetko zlaté/lesklé/trblietavé?

kabelka-F&F / balerínky-Camaieu / lak, hair cuff-H&M / Dermacol Make-up cover

20 thoughts on “All is not golden that glitters and not all that glitters is gold…

  1. To snad ne, všechno ve slevě a všechno parádní kousky! Taky si kupuju tento korektor, až mi dojde ten šunt od Essence, za ty prachy se to fakt vyplatí :) Kabelka a boty – láska ♥

    Like

  2. Akurát dnes som na ten make up robila recenziu, so žiadnym som nebola spokojnejšia! :)
    Koľko stáli tie baleríny prosím ? Fešácke sú :)

    Like

  3. Tie balerínky sú perfektné! Určite sa po nich poobzerám :) A na ten make-up som čítala recenziu a musím ho mať! :) Hair cuff je tiež krásny, super nákup! :)

    Like

Napíš komentár