STRIPES&HEARTS

 Biela a čierna. Pruhy a srdiečka. Košeľa a sveter. Podľa mňa dokonalá dvojka, čo myslíte? Akým dvojiciam fandíte vy? A červené čižmičky sú už iba čerešničkou na torte. Ale výborne sa v nich naháňajú labute v jazere. Mám to vyskúšané. Inak všímate, že som bez parky? Bola zima ale asi sa začínam otužovať. Majte krásny víkend!
košeľa-VJstyle / sveter-F&F / rifle-??? / čižmičky-Lidl

26 thoughts on “STRIPES&HEARTS

  1. konecne zacinas pravidelne pridavat :D kombinacia podla mna nie velmi vhodna.oba kusky su na vzajomne kombinovanie prilis vyrazne :D inac s tymi cizmami pekne ♥♥

    Like

  2. mne sa to takto paci, ved srdiecka len trosku milo vytrcaju, mne sa to nebije. nikdy by som si nemyslela, ze tie gumaciky z Lidla tak pekne vyzneju. pozerala som na ne v letaku a tam sa mi nepacili. uz som ich videla nazivo viacerym ludom a super

    Like

  3. Já si říkala, že jsou určitě z Lidlu ty gumáčky. Úplně je vidím s cvočkama, doufám, že je na jaře budou zase prodávat, koupím si je rozhodně! A kombinace košile-svetr je skvělá :)

    Like

  4. dakujem za nazor! i ked podla mna spolu oba kusky funguju uplne skvele (je mozne, ze obcas mam rada aj veci co su trosku prehnane ) a ano, snazim sa o pravidelnost..tak snad mi to aj zostane ;)

    Like

  5. tie gumaciky su najlepsie! este si ich planujem vytuningovat maslickami a vyborne nahradia moje vysnivane od Melissy (a za zlomok ich ceny)…a v letaku mali urcite blbu fotku ;)

    Like

Napíš komentár