LET IT SNOW…

Poslušne hlásim, že foťák je už oficiálne pokrstený. Snehom. Že ho teda napadlo (a aj teraz tu tak pekne perinbabkovsky sneží)! Ale keď je takto krásne bielo (ktoré sa neroztápa, pretože fuuuj čľapkanica) tak sa mi to aj páči. Mám rada to vŕzganie keď po ňom chodím. A tiež ho rada vyhadzujem/rozhadzujem/prípadne niekoho ohadzujem. Ale na to musím mať hrubé rukavice. Ako napríklad tieto. A tiež dobrú obuv. Pamätáte ako som sa nevedela rozhodnúť čo si objednať? Tak to teda nakoniec vyhrali (aj vďaka skvelej metóde ententičky..tiež ju používate? ;) ) tieto čižmy a som vcelku spokojná. Vďaka riadnej podrážke vôbec nešmýkajú, i keď pravda, že by mohli byť trocha viac vyteplené…ale v plusových teplotách budú super. Čo vy na ne?
Ďalším dnešným objavom bolo to, že nedokážem pri fotení chvíľu kľudne stáť. Keby ste videli tie ostatné mrviaco-sa-žmurkacio-pohybové zábery, tak by ste sa aj zasmiali. Ehm..ale ja sa to naučím. No čo sa ale pravdepodobne nenaučím je v takejto zime sa vyzliecť a odfotiť(s úsmevom na tvári a výrazom vôbec-nie-je-vonku-mínus-desať-a-vôbec-mi-ani-trošku-nie-je-zima) to čo mám pod kabátom (a verte,že som to naozaj mala v pláne!! tak si ten béžovo-krémový pruhovaný svetrík a blúzku s mašľou môžete aspoň vyfantazírovať..inak to nevidím). Čo už.  Neviem ako to robíte vy, ale ja teda asi budem zlá neotužilá blogerka…
 kabátik-NewLook / rifle-sekáč / šál-Lindex / rukavice-H&M / topánky-VJstyle / kabelka-Next

13 thoughts on “LET IT SNOW…

  1. No neboj, dneska bych se taky nevyslekla, mám s tím problém už při plus 5, ne tak při mínus 10 :D Moc ti to sluší i v kabátku a fotky jsou super!

    Like

Napíš komentár