DARČEKY…

Chceli ste to vidieť, takže voilá! I keď je pravda, že aj ja rada šmírujem čo dostali ostatní tak šmírujte teraz vy mňa! Tohtoročná ježiškovská nádielka bola totiž naozaj (veľmi veľmi milo) prekvapujúca. Od vysnívanej Daisy (o ktorej som vedela, ale aj tak sa z nej stále radujem a neviem sa prestať čuchať), cez nečakaný tablet, čierne čižmičky, veľké náhrdelníky (a límček) , priesvitné blúzky, teplý sveter s rukavicami až po všetko (obliečky, sprcháč, gaťky, sošky či najkrajšie brošne handmade by moja najšikovnejšia maminka) so sobíkovým a sovičkovým motívom (aj baliaci papier sme mali so sovičkami!!).  Inak nechýbala tradičná kozmetika (Pupa vedie!), knihy (ako inak o móde…môj drahý ma dobre pozná) , či netradičnejšia séria kuchárskeho varenia s Nigellou. Idem teda naplno zdokonaľovať svoje kuchárske umenie a už sa na to teším!
Čo sa vám najviac páči? A čo ste dostali vy! Kľudne sa chváľte a preháňajte. Aj keď všetci vieme, že Vianoce nie sú o darčekoch, však?

30 thoughts on “DARČEKY…

  1. Juuj ti jelínci! :D
    Mně se líbí ten dortíček, ale nevím, co to je. :D
    A knížky a Jacobse závidím! :)
    Co jsem dostala, mám na blogu, tak se můžeš podívat pokud budeš chtít. :*)

    Like

  2. ty si dostala také nádherné darčeky, že až závidím (ale to sa nemá,takže)… krásne najviac sa mi páči, že ku každému tričko máš jelenčeka, tie sú DIY?
    a so šarmom parížanky je topka§:D

    Like

  3. som si tak vypocitala, ze si musela byt dobra, najlepsia cely rok :) su to darceky, ale netusis naaahodou :) odkial su tie balzamy na pery na predposlednej fotke? (dakujem, ak by si vedela :))

    Like

Napíš komentár