SOVIČKA ČI NESOVIČKA??

Zdravím! Určite ste už museli zaznamenať stránku Maxnina .  Žeby ďalší čínsky e-shop, ktorý zaplavuje všetky blogy? Jasné, že aj ja som bola zo začiatku skeptická, ale po preskúmaní ponuky šperkov zadarmo som sa rozhodla, že to predsa len vyskúšam. Pretože som objavila pár kúskov, ktoré ma naozaj zaujali..tak som zvedavá ako budú vyzerať v skutočnosti. Určite vám ich potom ukážem a kľudne sa zapojte aj vy, určite si vyberiete! I keď pravdu povediac, ja som  ešte so žiadnym takýmto obchodom, ktorý mi navrhol spoluprácu nemala absolútne žiaden problém a dokonca aj kvalita vecí , čo som si vybrala bola porovnateľná s tou z bežne dostupných  reťazcov ako H&M. Takže neviem či vám-čitateľom prekáža takáto forma prezentácie ponúknutých vecí. Podľa mňa je fajn sem tam ukázať nejakú tú zasponzorovanú vec, ktorú by sme si aj naozaj sami (alebo -y keďže sme väčšinou ženy, však? zajtra mám skúšku z pravopisu tak odpusťte toto jazykové okienko ;) ) kúpili a bežne ju nosíme. Nemám totiž rada iba také to ´na oko´ fotenie vo veciach, ktoré ľudia dostali zadarmo len preto aby si mohli vybrať aj niečo iné.  Aj ja sa preto vždy snažím vybrať niečo čo viem, že vynosím a nebude mi to len tak ležať v skrini aj za cenu, že to bolo proste ZADARMO!!
No ale späť k ten Maxnine. Ako som už spomínala mám viacero favoritov a neviem sa rozhodnúť. Takže sa pýtam vás! Čo mi odporúčate? Sovičku (takú ako je tá prvá som vždy chcela..) ? Alebo skôr nejaký ten väčší statement necklace?? A ktorý? 
A čo si vlastne myslíte o tom  fenoméne podobných e-shopov ako je práve Maxnina? Naozaj povedzte úprimne ak vám to lezie na nervy a úplne vadí, alebo to ani neregistrujete a je vám to jedno. Som zvedavá na každý jeden názor! Majte pekný zvyšok víkendu.
P.S: V tomto šope majú aj široký výber, super ceny a ekšn nielen na bižu. Aha aké pekné šaty: 

13 thoughts on “SOVIČKA ČI NESOVIČKA??

  1. podľa mňa sa každý poteší, keď môže niečo dostať zadarmo :) A takéto články mi vôbec nevadia, beriem ich tak, ako hociktoré iné ;)
    Inak mne sa najviac páči ten posledný :)
    Btw na blogu mám akurát GA o sovičkový náhrdelník, síce len tú klasickú :)

    Like

Napíš komentár